torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Vakava onnettomuus Nelostiellä Jyväskylässä: noin 30-vuotias mies kuoli – kyseessä henkilöauton ja linja-auton nokkakolari

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

KESKI-SUOMI

Jyväskylässä 4-tiellä sattuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi noin 30-vuotias henkilöautoa kuljettanut mies. Linja-auton kuljettaja loukkaantui, ja osa matkustajista sai lieviä vammoja.

Onnettomuus sattui Oravasaarella Viisarinmäen kohdalla iltapäiväyhden jälkeen. Linja-auto oli matkalla Jyväskylään päin, ja henkilöauto tuli Jyväskylän suunnasta. Tämän hetkisten tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja oli lähtenyt ohittamaan edellä ajavaa henkilöautoa ja törmännyt vastaantulevaan linja-autoon. 

Linja-autossa oli tapahtumahetkellä noin kaksikymmentä henkilöä. Linja-auton kuljettaja loukkaantui, ja osa matkustajista sai lieviä vammoja.

Poliisi jatkaa tutkintaa tapahtumapaikalla. Poliisi ja pelastuslaitos ohjaavat liikenteen toistaiseksi kiertotielle välillä Kanavuori-Toivakka. Asiasta ei tässä vaiheessa ole muuta tiedotettavaa. 

*korjattu kulkuneuvojen suunnat.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä