perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainKeski-SuomiVakava onnettomuus Nelostiellä Jyväskylässä: noin 30-vuotias mies kuoli - kyseessä henkilöauton ja...

Vakava onnettomuus Nelostiellä Jyväskylässä: noin 30-vuotias mies kuoli – kyseessä henkilöauton ja linja-auton nokkakolari

KESKI-SUOMI

Jyväskylässä 4-tiellä sattuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi noin 30-vuotias henkilöautoa kuljettanut mies. Linja-auton kuljettaja loukkaantui, ja osa matkustajista sai lieviä vammoja.

Onnettomuus sattui Oravasaarella Viisarinmäen kohdalla iltapäiväyhden jälkeen. Linja-auto oli matkalla Jyväskylään päin, ja henkilöauto tuli Jyväskylän suunnasta. Tämän hetkisten tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja oli lähtenyt ohittamaan edellä ajavaa henkilöautoa ja törmännyt vastaantulevaan linja-autoon. 

Linja-autossa oli tapahtumahetkellä noin kaksikymmentä henkilöä. Linja-auton kuljettaja loukkaantui, ja osa matkustajista sai lieviä vammoja.

Poliisi jatkaa tutkintaa tapahtumapaikalla. Poliisi ja pelastuslaitos ohjaavat liikenteen toistaiseksi kiertotielle välillä Kanavuori-Toivakka. Asiasta ei tässä vaiheessa ole muuta tiedotettavaa. 

*korjattu kulkuneuvojen suunnat.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.