tiistai, 16, elokuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPohjois-KarjalaVastakkain ajaneet ajoneuvot törmäsivät samaan hirveen Juuassa - poliisia työllisti Pohjois-Karjalassa toinenkin...

Vastakkain ajaneet ajoneuvot törmäsivät samaan hirveen Juuassa – poliisia työllisti Pohjois-Karjalassa toinenkin hirvikolari sekä rattijuopot

POHJOIS-KARJALA

Poliisia on työllistänyt torstai-iltapäivän 4. elokuuta ja perjantaiaamun 5. elokuuta välisenä aikana muutamat liikennetehtävät, selviää Itä-Suomen poliisilaitoksen Pohjois-Karjalan alueen tiedotteesta. Kiinni oli jäänyt kaksi rattijuoppoa. Hirvikolareita sattui kaksi. Torstai oli synkkä päivä maakunnassa, sillä Pohjois-Karjalasta löydettiin kaksi vainajaa saman päivän aikana. Uutisoimme siitä erikseen. Kuolintapauksissa ei epäillä ainakaan toistaiseksi rikosta.

Rattijuoppo suistui kuljettamallaan autolla ojaan Juuassa.

Naisen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja rattijuopumukseen henkilöautolla Juuan keskustan tuntumassa, Nurmeksentiellä, torstaina iltapäivällä kello 14.30 aikaan.

Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus holtittomasti kiihdyttäneestä ja ojaan suistuneesta autosta. Tien opaskylki oli rikkoontunut tieltä suistumisen yhteydessä.

Nainen määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon, poliisi ei kerro puhalluskokeen tulosta.

Lue myös: Pohjois-Karjalassa löydetty kaksi kuollutta ihmistä vedestä torstain aikana

Rattijuoppo puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukeman Nurmeksen porokylässä.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen pakettiautolla Nurmeksen Porokylässä torstaina iltapäivällä noin kello 16.00.

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut 1,75 promillen tuloksen.

Mies määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.

Vastakkain ajaneet ajoneuvot törmäsivät samaan hirveen Juuassa.

Matkailuauto ja vastakkaisesta suunnasta tullut henkilöauto olivat törmänneet samaan hirveen Juuassa Joensuuntiellä, Hanhivaaran kohdalla torstaina noin kello 23.30.

Molempiin ajoneuvoihin oli tullut vaurioita, henkilövahinkoja ei ollut tullut. Hirvi oli menehtynyt Nurmelantien risteyksen lähelle.

Myös Enossa tapahtui hirvikolari.

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet Joensuun Enossa, Pohjantiellä, lähellä Jakojärventietä aikaisin perjantaina kello 4.20.

Henkilövahinkoja ei ollut tullut. Auto oli vaurioitunut vasemmasta kyljestä ja katostaan. Hirvi oli poistunut törmäyksen jälkeen metsään.

Suurriistavirka-apu oli lähtenyt tarkistamaan hirven tilaa.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitosKUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

47,692FanitTykkää
1,311SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
404SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.