torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Yksi erottautui sekavasti käyttäytyneestä porukasta Lahdessa: nelikymppinen uhkaili vartijoita tappamisella ja käyttäytyi aggressiivisesti

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

LAHTI

Vartijat saivat heidän vartiointikohteeseen tehtävän keskiviikkona hieman puolenpäivän jälkeen Lahden keskustassa. Heille tulleen ilmoituksen mukaan isompi sekavasti käyttäytyvä porukka oli heidän vartiointikohteen edustalla.

Vartijat käskivät porukan poistua paikalta ja näin joukkio oli toiminutkin, mutta joukosta yksi ei näin toiminut. Nelikymppinen mies oli mennyt näytteenottotiloihin sisälle. Henkilökunta ei halunnut miehen sinne jäävän, joten vartijat kehottivat miestä poistumaan tiloista.

Mies uhkaili vartijoita tappamisella ja miehen aggressiivinen käyttäytyminen jatkui myös ulkona. Mies päätettiin ottaa kiinni. Mies vastusti kiinniottoa voimakkaasti vastaan haraamalla.

Paikalle tullut poliisipartio otti miehen kiinni epäiltynä laittomaan uhkaukseen sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä