lauantai, 3, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainUusimaaYksi henkilö menehtyi ampumavälikohtauksessa Helsingin Puotilassa

Yksi henkilö menehtyi ampumavälikohtauksessa Helsingin Puotilassa

UUSIMAA

Uutisoimme tapahtuneesta jo keskiviikkona iltapäivällä vähin tiedoin.

Helsingin poliisilaitoksen poliisipartioilla oli usean poliisipartion vaativa poliisitehtävä Helsingin Puotilassa. Helsingin poliisilaitos kertoi asiasta twittertilillään.

Poliisi kertoi twiitissään, että poliisi sai ilmoituksen väkivallanteosta Meripellontiellä, venesataman kohdalla kello 13.46, ja että paikalla on useita poliisin partioita ja tilannetta selvitetään.

Tilanteesta aiheutui liikennehaittaa. Poliisi ohjasi liikennettä tapahtumapaikalla.

Helsingin poliisilaitos julkaisi tapahtuman johdosta myöhemmin keskiviikkona tiedotteen, jossa se kertoo, että kyseessä on henkirikos ampumalla.

Poliisi saapui paikalle minuuteissa usean partion voimin. Epäilty tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Hän on syntynyt vuonna 1968.Ampumisen uhri kuoli tapahtumapaikalla. Uhri oli syntynyt vuonna 1988.

Asiaa tutkitaan alustavasti tappona. On mahdollista, että nimikkeet muuttuvat tutkinnan edetessä.

Poliisi ei voinut tiedottaa tapahtumista aiemmin, koska kuolinviestiä ei oltu vielä saatu välitettyä uhrin omaisille. Periaatteena on, että menehtymisestä tiedotetaan läheisille ennen julkisuutta. 

Esitutkinta on aivan alkutekijöissään. Tämän vuoksi poliisi ei pysty kertomaan asiasta vielä enempää. Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan torstaina 24. marraskuuta.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,481FanitTykkää
1,373SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.