tiistai, 7, helmikuu, 2023
spot_img

Yksi henkilö menehtyi henkilöauton ja pakettiauton välisessä nokkakolarissa Hämeenlinnassa perjantaiaamuna


KANTA-HÄME

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammantuottamuksena.

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Hämeen poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Kymppitielle Hämeenlinnaan perjantaina 25. marraskuuta aamuseitsemän jälkeen.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että vanhemman miehen kuljettama henkilöauto oli ajautunut vastaantulevien ajokaistalle törmäten pakettiauton keulaan.
Molempien autojen kuljettajat vietiin sairaalan. Vastaantulevien ajokaistalle ajautunut vanhempi mies kuoli sairaalassa.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammantuottamuksena.

ALE: Tempurin poistomyynti on alkanut!!! Klikkaa tästä ostoksille.

Poliisi sanoo että se ei tiedota enempää tässä vaiheessa esitutkintaa.Viikonloppu ollut synkkä Suomen liikenteessä.

Suomen teillä on menehtynyt viikonlopun aikana nyt yhteensä kuusi henkilöä. Pellossa sattui nokkakolari, jossa menehtyi kaksi henkilöä. Loimaalla ulosajo vaati kaksi kuolonuhria. Kouvolassa tapahtui yhden hengen vaatinut peräänajokolari.

Lauantaina kaksi ihmishenkeä vaatinut liikenneonnettomuus Pellossa.

Lapin pelastuslaitoksen pelastus- ja ensihoitohenkilöstöä sekä Lapin poliisi hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Rovaniementielle Pelloon lauantaina 26. marraskuuta ennen iltapäiväkahta.

Lapin poliisilaitos julkaisi tapahtuneesta ensitiedotteen, jossa se kertoi, että kyseessä oli kahden henkilöauton yhteentörmäys. Vastakkaisiin suuntiin liikkuneet autot törmäsivät toistaiseksi tuntemattomasta syystä yhteen.

Lapin poliisilaitos julkaisi tapahtuneesta ensitiedotteen, jossa se kertoi, että kyseessä oli kahden henkilöauton yhteentörmäys. Vastakkaisiin suuntiin liikkuneet autot törmäsivät toistaiseksi tuntemattomasta syystä yhteen.


Onnettomuudessa kuoli kaksi 60-luvulla syntynyttä miestä. Molemmat toimivat ajoneuvoissa kuljettajina. Toisessa ajoneuvoista oli kuljettajan lisäksi matkustaja, joka toimitettiin ensihoidon toimesta hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan. 

Liikenne oli katkaistuna Rovaniementieltä parin tunnin ajan, mutta nyt liikenne kulkee normaalisti.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa, eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Kaksi henkilöä menehtyi ulosajossa Loimaalla myöhään lauantaina

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen sammutushenkilöstöä hälytettiin liikennevälinepalon sammutustehtävälle Hannunkadun ja Varastokujan risteykseen Loimaalle myöhään lauantaina 26. marraskuuta. Hälytys tapahtuneesta tehtiin hieman ennen yhtätoista.

Paikalla sammutushenkilöstölle selvisi, että kyseessä oli liikenneonnettomuus, jossa tieltä suistunut henkilöauto oli syttynyt palamaan. Paikalle hälytettiin myös ensihoitohenkilöstöä sekä Lounais-Suomen poliisi. Tieto ulosajosta ja siitä, että kyseessä oli henkilöauto, perustui saamiimme tietoihin, jonka Lounais-Suomen poliisilaitos vahvisti tiedotteella.Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisi tapahtuneesta twiitin twittertilillään, jossa se kertoi, että onnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä. Poliisi kertoo myöhemmin tiedotteella, että menehtyneet henkilöt olivat nuoria aikuisia ja että henkilöauto oli törmännyt varastorakennuksen seinään.

Paikalle osunut sivullinen yritti auttaa ja sammuttaa tulipaloa omalla käsisammuttimellaan. Auto oli kuitenkin pahasti vaurioitunut, eikä tuli ollut hallittavissa.

– Paikalle tullut pelastuslaitos sammutti tulipalon, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä onnettomuuden uhrien osalta. Paikalle saapui myös runsaasti nuorisoa ja paikalle järjestettiin kriisiapua, kertoo rikoskomisario Tommi Kosunen.

Poliisi suoritti tapahtumapaikalla paikkatutkintaa ja teknistä tutkintaa yön aikana. Asiasta on myös ilmoitettu onnettomuustutkintakeskukselle.

Poliisi epäilee, että törmäystä on edeltänyt suuri tilannenopeus. Poliisi suorittaa asiassa esitutkinnan sekä kuolemansyyntutkinnan. 

Henkilöauto törmäsi matkailuauton perään Kouvolassa: henkilöauton kuljettaja menehtyi – kumpikin ajoneuvo syttyi palamaan.

Kymenlaakson pelastuslaitoksen sammutushenkilöstöä hälytettiin liikennevälinepalon sammutustehtävälle Valtatie 6:lle Kouvolaan sunnuntaiyönä 27. marraskuuta kello 00.41. Paikalle hälytettiin myös ensihoitohenkilöstöä Kymenlaakson pelastuslaitokselta sekä Kaakkois-Suomen poliisi, sillä kyseessä oli liikenneonnettomuus.


Kaakkois-Suomen poliisilaitos julkaisi onnettomuudesta tiedotteen, jossa se kertoo, että takaa tullut henkilöauto törmäsi edellä menneeseen matkailuautoon.

Poliisin alustavien tietojen perusteella henkilöauto on tullut Kouvolan suunnasta kohti Elimäkeä ja törmännyt Ruhanmäen kohdalla samaan suuntaan kulkevan matkailuauton perään. Törmäyksen johdosta molemmat ajoneuvot suistuivat peräkkäin kulkusuunnassaan oikealle pientareelle ja syttyivät palamaan.

Henkilöauton kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalla. Matkailuauton kuljettaja ei loukkaantunut. Ajoneuvoissa ei ollut matkustajia.

Liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu Kaakkois-Suomen poliisissa Kouvolassa. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyntutkintana. Toimitus suosittelee

Nämä kiinnostavat ihmisiä

Varsinais-Suomen takaa-ajotilanne: poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä kansalaisilta videoita esitutkinnan tueksi

VARSINAIS-SUOMI Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin jatkavan perjantaina Varsinais-Suomessa tapahtuneen kaahaustapauksen selvittämistä. Poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä yleisöltä videomateriaalia esitutkinnan tueksi. Poliisi...


Somet haltuun

81,400FanitTykkää
1,408SeuraajatSeuraa
601SeuraajatSeuraa

Poliisi- ja partiokoira Ketku ohjaajansa kanssa Hyvinkään poliisiasemalta paikansivat kadonneen henkilön viime yönä

UUSIMAA Poliisikoira oli jälleen korvaamaton apu poliisin työssä. Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut maanantain vastaisena yönä 6. helmikuuta kadonneen henkilön etsintätehtävä. Tehtävästä...


Rattijuopot ja pahoinpitelijät työllistivät Pohjanmaan poliisia – vakavin tapaus sattui Kauhajoella, jonka uhri on kriittisessä tilassa

POHJANMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE Viikonloppuna Pohjanmaan poliisia työllistivät erityisesti rattijuopumukset ja pahoinpitelyt, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Poliisi hoiti viikonlopun aikana yhteensä 578...Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.