torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Yksityisasunnosta löytyi ruumis Oulun Hiirosessa – poliisi tutkii henkirikosta

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

POHJOIS-POHJANMAA

Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä tappona. Vainajan kuolinsyytä tullaan selvittämään oikeuslääketieteellisellä tutkimuksella.

Oulun Hiirosessa sijaitsevasta yksityisasunnosta löytyi ruumis maanantaina 21. marraskuuta. Siitä ilmoitettiin poliisille, ja ilmoitus aiheutti poliisitehtävän.

Tapahtumapaikan olosuhteiden perusteella poliisi epäilee, että kuolemaan liittyy rikos. Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä tappona. Vainajan kuolinsyytä tullaan selvittämään oikeuslääketieteellisellä tutkimuksella.

Myös media uutisoi poliisitehtävästä. Kyseessä oli tutkinnallinen tehtävä, josta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Tutkinnan keskeneräisyydestä johtuen poliisi ei tässä vaiheessa tiedota tapahtumista enempää. Se tiedottaa asiasta lisää, kun tiedotus on tutkinnan kannalta mahdollista.

Oulussa ollut surullisia tapahtumia lähiaikoina.

Oulussa on ollut kuolemaan johtaneita tapahtumia lähiaikoina. Viikko sitten yksi henkilö menehtyi työtapaturmassa ja Oulussa on marraskuun aikana tapahtunut toinenkin henkirikos. Lisäksi lokakuussa yksi henkilö menehtyi tappelun seurauksena.

Piikkaustöitä tehnyt huoltomies menehtyi.

Oululaisessa teollisuusalan yrityksessä sattui vakava työtapaturma tiistaina 15. marraskuuta aamupäivällä noin kello kymmenen aikaan.

Oulun Energian ekovoimalaitoksen hallissa oli huoltotauko meneillään, ja hallin uuneissa tehtiin huoltotöitä. Yhdessä uunissa työskennellyt työntekijä loukkaantui vakavasti tehdessään piikkaustöitä. Hänet toimitettiin sairaalaan, jossa hänet myöhemmin todettiin menehtyneeksi.

Oulun poliisilaitos tutkii tapahtumaan johtaneita syitä yhteistyössä Aluehallintoviraston kanssa. Poliisi selvittää, onko asiassa syytä epäillä esimerkiksi työturvallisuusrikosta.

Miehen epäillään surmanneen vaimonsa ja sitten itsensä Oulun Heikinharjussa.

Torstai-iltana 10. marraskuuta Oulun Heikinharjussa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löytyi 65-vuotias menehtynyt nainen, jonka poliisi epäilee joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi löysi naisen aviomiehen menehtyneenä asunnon läheisestä maastosta.

– Tiedossamme ei ole, että pariskunta olisi aiemmin käyttäytynyt väkivaltaisesti toisiaan kohtaan. Kyseessä on ulkomaalainen pitkään naimisissa ollut pariskunta. Muilta osin kysymyksessä on julkisuuslain 24. §:n 1. momentin 24. kohdan mukaisesti salassa pidettävä tieto, kertoo rikosylikomisario Janne Koskela Oulun poliisilaitoksesta.

Poliisi on viime päivien aikana puhuttanut useita henkilöitä henkirikokseen liittyen. Poliisi epäilee, että naiseen kohdistuneessa teossa käytettiin tylppää lyömäesinettä. Tekoväline on poliisin hallussa. Tapahtuma-ajaksi on tarkentumassa tällä hetkellä keskiviikko 9. marraskuuta. Tekoajankohta varmistuu oikeuslääketieteellisen ruumiinavauksen tulosten valmistuttua.

Poliisi epäilee aviomiehen surmanneen itsensä henkirikoksen jälkeen. Poliisi ei epäile, että miehen kuolemaan liittyisi muita henkilöitä. Asian tutkinta jatkuu kuolemansyyn selvittämisenä.

Esitutkinnassa poliisi pyrkii selvittämään teon motiivin. Esitutkinta jatkuu teknisellä rikostutkinnalla ja kuulusteluilla. Se tulee arviolta kestämään ensi kevääseen.

Noin 30-vuotias mies menehtyi tappelun seurauksena Oulussa.

Poliisi sai hälytystehtävän Oulun Tuiraan perjantaina 7. lokakuuta hieman ennen puoltayötä. Ilmoitustietojen mukaan Tuirassa sijaitsevan taloyhtiön pysäköintialueella oli tappelu. Kaksi toisilleen entuudestaan tuttua miestä oli riitaantunut, ja toinen heistä oli lyönyt toista miestä teräaseella.

Paikalla olleet muut henkilöt olivat auttaneet uhria ja toimittaneet hänet sairaalaan. Noin 30-vuotias uhri kuoli teräaseella aiheutettuihin vammoihin. 

Poliisi tutkii tekoa tappona. Maanantaina 10. lokakuuta Oulun käräjäoikeus vangitsi 70-luvulla syntyneen miehen taposta epäiltynä. Poliisi ei epäile henkirikoksesta muita henkilöitä. 

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä