keskiviikko, 29, marraskuu, 2023
spot_img

15-vuotias nuori varasti pakettiauton ja suistui sillä kovassa humalassa ulos tieltä Vantaalla

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!

OMAISUUSRIKOKSET

Poliisi ei tiedotteessaan kerro, milloin tapaus sattui.

Poliisipartio hälytettiin tehtävälle Vantaan Petikkoon, missä alkutietojen mukaan pakettiauto oli ajautunut ulos tieltä ja kuljettaja oli jättänyt auton käymään ja poistunut paikalta, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos.

– Autosta löytyi alkoholin lisäksi lompakko, missä oli 15-vuotiaalle nuorelle miehelle kuuluvia kortteja. Kyseinen nuorimies tavoitettiin kotiosoitteestaan jo pari tuntia tapahtuneen jälkeen ja hänelle suoritettu puhalluskoe näytti törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat, kertoo nuorten tutkintaryhmän tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sampsa Aukio Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Nuorimies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja hänet kuljetettiin Vantaan poliisivankilaan. Hänen epäillään syyllistyneen moottorikulkuneuvon käyttövarkauden sekä törkeän rattijuopumuksen lisäksi myös liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, Aukio jatkaa.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Lisää alueen uutisia


- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -

Luetuin sisältöViimeisin sisältöYhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä