maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

15-vuotiasta poikaa epäillään tapon yrityksestä: puukotti miestä kaulaan yksityisasunnossa Turussa

VARSINAIS-SUOMI

Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin tutkivan Turussa viime viikolla torstain ja perjantain välisenä yönä tapahtunutta väkivallantekoa, jossa aikuista miestä lyötiin puukolla kaulaan. Rikoksesta epäilty on 15-vuotias poika.

Poliisi sai hätäkeskukselta perjantaiaamuyöllä 27. tammikuuta ilmoituksen mahdollisesta rikoksesta. Paikalla ilmeni, että aiemmin torstain ja perjantain välisenä yönä Turun sataman lähellä sijaitsevassa yksityisasunnossa oli tapahtunut puukotus.

Osapuolten välillä oli ilmeisesti syntynyt riitaa, jonka yhteydessä uhria puukotettiin kaulaan. Uhri ei ole välittömässä hengenvaarassa.

Rikoksesta epäilty pakeni paikalta.

– Poliisi tavoitti ja kiinniotti hänet vielä perjantain aikana. Epäilty pidätettiin ja Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi hänet tänään tiistaina todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Tommi Kosunen Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Esitutkinta on alkuvaiheessa, ja poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tässä vaiheessa voi kommentoida tapauksen yksityiskohtia tarkemmin. 

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Varsinais-Suomen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä

NAANTALI - UUSIKAUPUNKI Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.