keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Auto lähes satasta ulos tieltä Espoossa – kuljettajana 15-vuotias poika ja kyydissä tämän tyttöystävä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

ESPOO

Poliisi tutkii Länsi-Uudellamaalla tapahtunutta epäiltyä liikennerikoskokonaisuutta, josta epäillään alaikäistä nuorta. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo poliisin epäilevän 15-vuotiaan pojan kuljettaman auton suistuneen tieltä lähes sadan kilometrin tuntivauhdissa alueella, jossa nopeusrajoitus oli 40 kilometriä tunnissa. Tapaus sattui torstaina 14. syyskuuta yöaikaan. Auton kyydissä oli myös pojan tyttöystävä. 

Auto oli suistunut tieltä mutkassa ja ajautunut puisen aidan läpi kohti varikkoaluetta. Ennen suistumisen päättänyttä törmäämistä työmaakonttiin auto oli osunut useisiin metalliesineisiin ja katkaissut alueella olleen lipputangon. Törmäyksen voimasta auton osia sekä metalliesineitä oli lentänyt ilmaan aiheuttaen vahinkoja osuessaan muihin työmaakontteihin. Auton takapenkillä ollut kuljettajan tyttöystävä oli sinkoutunut ulos autosta sen pyöriessä ympäri. Hän sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. 

− Kyseessä on ollut erittäin vaarallinen tilanne, ja on oikeastaan pelkkää tuuria, että nämä nuoret eivät menehtyneet tilanteessa, sanoo komisario Hannu Kontola Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Poliisi epäilee poikaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta, luvattomasta käytöstä ja kulkuneuvon kuljettamisesta ajo-oikeudetta.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä