torstai, 29, helmikuu, 2024

Espoon Mankkaan aleparyöstäjä kiinni – paljastui 16-vuotiaaksi

Näitä luetaan

ESPOO

Viranomaisuutiset uutisoi aiemmin 19. marraskuuta tapahtuneesta ryöstöstä Espoon Mankkaalla, johon poliisi pyysi havaintoja. Poliisi julkaisi tuolloin kuvan epäillystä ryöstäjästä.

Rikoksesta epäilty oli saapunut Mankkaanaukiolla sijaitsevaan Alepaan noin kello 18.50. Hän oli vaatinut kassatyöntekijää antamaan hänelle rahaa kassasta. Mies oli uhannut työntekijää teräaseella. Työntekijä ei loukkaantunut tilanteessa. Teon jälkeen mies oli poistunut kaupasta jalkaisin Vanhan-Mankkaan tien puolella olevista ovista oikealle.

Nyt Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että epäilty ryöstäjä on saatu kiinni. Tuomioistuin on vanginnut rikoksesta epäillyn 16-vuotiaan nuoren miehen todennäköisin syin epäiltynä tekoon.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä