KotiUutiset maakunnittainHartolassa kiinni huumerattijuoppo ja Lahdessa iäkkäämpi tapanäpistelijä - Iitissä auto päin valotolppaa

Hartolassa kiinni huumerattijuoppo ja Lahdessa iäkkäämpi tapanäpistelijä – Iitissä auto päin valotolppaa

PÄIJÄT-HÄME

Hämeessä poliisilla oli tehtävämäärällisesti todella rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä oli vuorokauden aikana vain 117, jotka olivat sisällöltään poliisin perustehtäviä. Poliisi ei kerro, minkälainen osa tehtävistä painottui Päijät-Hämeen alueelle. Kaksi huumerattijuoppoa jäi kiinni poliisilaitoksen alueella, joista toinen Hartolassa. Iitissä kuljettaja oli menettänyt kuljettamansa pakettiauton hallinnan ja Lahdessa jäi iäkkäämmän puoleinen tapanäpistelijä kiinni.

Huumerattijuoppn kuljettamassa autossa väärät rekisterikilvet Hartolassa.

Poliisipartio oli valvomassa liikennettä tiistai-iltana 11. tammikuuta Hartolan keskustassa. Se havaitsi henkilöauton, jossa oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet.

Poliisipartio pysäytti auton ja puhallutti sitä kuljettaneen nelikymppisen naisen. Ajokiellossa oleva nainen puhalsi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hän kertoi lainanneensa auton kaveriltaan eikä huomannut autossa oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet.

Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.

Pakettiauton kuljettaja menetti autonsa hallinnan Iitissä.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän tiistaina 11. tammikuuta aamupäivällä Eerolantielle. Ilmoituksen mukaan pakettiauto oli törmännyt valaisinpylvääseen.

Poliisipartio sai tapahtumapaikalla selville, että viisikymppinen mies oli ajanut pakettiautolla Eerolantietä Kouvolasta Iitin suuntaan. Kuljettaja oli menettänyt kuljettamansa auton hallinnan suoralla tieosuudella suistuen vastaantulevien ajokaistan yli törmäten valaisinpylvääseen.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Liki 70-vuotias tapanäpistelijä jäi kiinni jälleen Lahdessa.

Vartijat ottivat kiinni myymälävarkaan tiistaina 11. tammikuuta iltapäivällä kauppaliikkeessä Lahden Paavolassa.

Liki 70-vuotias mies oli laittanut kaksi yhteensä noin 85 euron arvoista uunivuokaa ostoskaseihin eikä hän maksanut niitä kassoilla.

Miehellä on seitsemän aikaisempaa anastusrikosta vuoden sisällä. Hänet kuulusteltiin epäiltynä näpistykseen.

Lähteenä: Hämeen poliisilaitos

Team Viranomaisuutiset kiittää, että jaksoit lukea uutisen loppuun. Se on meille iso asia!Tuoreimmat uutiset

Sometilit haltuun

40,923FanitTykkää
181SeuraajatSeuraa

Luetuimmat 24h

Luetuimmat viikkoKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.