torstai, 29, helmikuu, 2024

Heinolassa ja Lahdessa autoiltiin päihtyneenä

Näitä luetaan

HEINOLA – LAHTI

Hämeen poliisin partiot saivat kiinni Päijät-Hämeen liikenteestä muutamia päihtyneitä kuljettajia lauantai-illan 2. joulukuuta ja sunnuntaiaamun 3. joulukuuta välisenä aikana.

Lahdessa Nelostiellä henkilöauton kuljettajan epäillään autoilleen huumausaineen vaikutuksen alaisena lauantai-iltana. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Niin ikään Lahdessa, epäillään nuoren miehen kuljettaneen henkilöautoa Saksalankadulla aikaisin sunnuntain puolella alkoholin vaikutuksen alaisena ja ajaneen huomattavaa ylinopeutta taajama-alueella. Miehellä oli kolme matkustajaa kyydissään.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä törkeään rattijuopumukseen, joten puhallustulos oli ollut vähintään 1,20 promillea.

Päihtynyt kuljettaja jäi kiinni myös Heinolassa, kun Kaivokadulla kuljettajan epäillään autoilleen alkoholin vaikutuksen alaisena sunnuntaiaamuna.

Kaikki kolme edellä mainittua kuljettajaa määrättiin poliisin toimesta väliaikaisiin ajokieltoihin.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä