KotiPoliisiuutisetHenkilöauto ja rekka kolaroivat VT-12:lla Iitissä maanantaina aamuyöllä - Poliisi pyytää rekan...

Henkilöauto ja rekka kolaroivat VT-12:lla Iitissä maanantaina aamuyöllä – Poliisi pyytää rekan kuljettajaa ilmoittautumaan

IITTI

Maanantaina aamuyöllä Iitissä, Valtatiellä 12, tapahtui ohitustilanteessa henkilöauton ja täysperävaunuyhdistelmän välinen kylkikolari. Poliisi pyytää rekan kuljettajaa ilmoittautumaan.

Poliisin saamien tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja oli lähtenyt ohituskaistan alkaessa ohittamaan edessään ajanutta täysperävaunuyhdistelmää vasenta kaistaa käyttäen. Ohituksen aikana ohitettava ajoneuvoyhdistelmä oli lähtenyt vastaavasti ohittamaan edessään ajanutta säiliöyhdistelmää. Tämän seurauksena ajoneuvoyhdistelmän perävaunu oli osunut henkilöauton oikeaan kylkeen. Ajoneuvoyhdistelmä oli jatkanut matkaa Lahden suuntaan. Henkilöauton kuljettajan mukaan Suomen kilvissä ollut ajoneuvoyhdistelmä oli hakekuormassa ja sen perävaunu oli sininen.

Onnettomuus tapahtui 14.12.2020 noin kello 3.20. Tapahtumapaikka Iitti, Valtatie 12, Hämeentie, Marjokankaantien risteyksen jälkeen alkava ohituskaista Lahden suuntaan. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Poliisi pyytää ajoneuvoyhdistelmän kuljettajaa ilmoittautumaan: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puh. 050 4479 574.

Lähteenä: Poliisi

NÄITÄ LUETAAN
Lisää


  VIRANOMAISUUTISET SOMESSA

  38,988FanitTykkää
  29SeuraajatSeuraa
  Tuoreimmat uutiset

  VIIKON LUETUIMMAT

  Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.