torstai, 29, helmikuu, 2024

Joutsenossa tapahtuneen henkirikoksen kaikki epäillyt on saatu kiinni

Näitä luetaan

LAPPEENRANTA

Yksi henkilö on vangittu. Käräjäoikeus käsittelee kolmen muun epäillyn vangitsemista myöhemmin tällä viikolla. 

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Lappeenrannan Joutsenossa tapahtunutta epäiltyä henkirikosta. Poliisi on tiedottanut tapauksesta aiemmin kahdesti ja pyytänyt kansalaisilta havaintoja tavoittaakseen kaikki epäilyt.

Maanantaina 22. toukokuuta poliisi kertoi, että tapauksessa on epäiltynä yhteensä neljä imatralaismiestä, joista kaksi oli kateissa. Keskiviikkona 24. toukokuuta poliisi kertoo, että aiemmin tavoittamatta olleet kaksi epäiltyä otettiin kiinni maanantai-iltana Imatralta.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus vangitsi lauantaina 20. toukokuuta kiinni otetun miehen tiistaina 23. toukokuuta. Häntä epäillään todennäköisin syin taposta ja törkeästä ryöstöstä. Käräjäoikeus käsittelee kolmen muun epäillyn vangitsemista myöhemmin tällä viikolla. 

Tästä kyse.

Poliisi sai ilmoituksen kuolleesta miehestä Joutsenon leipomon pihalla perjantaina 19. toukokuuta kello kolmen aikaan aamuyöllä. Ilmoituksen hätäkeskukseen teki tapahtumaan liittymätön, ulkopuolinen henkilö. Paikan päällä Joutsenossa selvisi, että mies on kuollut henkirikoksen uhrina. 

– Ketään ei ole otettu kiinni rikoksesta epäiltynä. Myös uhrin tunnistaminen on vielä kesken, kertoo tutkinnanjohtaja, kertoi rikoskomisario Saku Tielinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta aiemmin julkaistussa tiedotteessa.

Esitutkinnassa poliisille selvisi, että rikos tapahtui torstain ja perjantain välisenä yönä 19. toukokuuta kello yhden ja puoli kahden välisenä aikana Joutsenon leipomon alueella, missä uhriin oli kohdistettu voimakasta väkivaltaa sekä anastettu hänen omaisuuttaan. Tästä syystä tekoa tutkintaan tapon lisäksi törkeänä ryöstönä.

Uhri on tunnistettu vuonna 1996 syntyneeksi lappeenrantalaiseksi mieheksi.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä