tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Joutsenossa tapahtuneen henkirikoksen kaikki epäillyt on saatu kiinni


LAPPEENRANTA

Yksi henkilö on vangittu. Käräjäoikeus käsittelee kolmen muun epäillyn vangitsemista myöhemmin tällä viikolla. 

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Lappeenrannan Joutsenossa tapahtunutta epäiltyä henkirikosta. Poliisi on tiedottanut tapauksesta aiemmin kahdesti ja pyytänyt kansalaisilta havaintoja tavoittaakseen kaikki epäilyt.

Maanantaina 22. toukokuuta poliisi kertoi, että tapauksessa on epäiltynä yhteensä neljä imatralaismiestä, joista kaksi oli kateissa. Keskiviikkona 24. toukokuuta poliisi kertoo, että aiemmin tavoittamatta olleet kaksi epäiltyä otettiin kiinni maanantai-iltana Imatralta.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus vangitsi lauantaina 20. toukokuuta kiinni otetun miehen tiistaina 23. toukokuuta. Häntä epäillään todennäköisin syin taposta ja törkeästä ryöstöstä. Käräjäoikeus käsittelee kolmen muun epäillyn vangitsemista myöhemmin tällä viikolla. 

Tästä kyse.

Poliisi sai ilmoituksen kuolleesta miehestä Joutsenon leipomon pihalla perjantaina 19. toukokuuta kello kolmen aikaan aamuyöllä. Ilmoituksen hätäkeskukseen teki tapahtumaan liittymätön, ulkopuolinen henkilö. Paikan päällä Joutsenossa selvisi, että mies on kuollut henkirikoksen uhrina. 

– Ketään ei ole otettu kiinni rikoksesta epäiltynä. Myös uhrin tunnistaminen on vielä kesken, kertoo tutkinnanjohtaja, kertoi rikoskomisario Saku Tielinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta aiemmin julkaistussa tiedotteessa.

Esitutkinnassa poliisille selvisi, että rikos tapahtui torstain ja perjantain välisenä yönä 19. toukokuuta kello yhden ja puoli kahden välisenä aikana Joutsenon leipomon alueella, missä uhriin oli kohdistettu voimakasta väkivaltaa sekä anastettu hänen omaisuuttaan. Tästä syystä tekoa tutkintaan tapon lisäksi törkeänä ryöstönä.

Uhri on tunnistettu vuonna 1996 syntyneeksi lappeenrantalaiseksi mieheksi.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Karjalan maakuntien alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.