keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Kauniaisissa tapahtuneen epäillyn henkirikoksen epäilty tekijä on otettu kiinni Helsingistä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

ESPOO – KAUNIAINEN

Kiinniotto tapahtui Helsingissä perjantaina noin iltayhdeksän aikoihin. Kiinniotto sujui rauhallisesti, ja epäilty on nyt pidätetty.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty törkeä väkivallanteko, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Viranomaisuutiset uutisoi aiemmin perjantai-iltana 8. syyskuuta, että Länsi-Uudenmaan poliisilla oli usean poliisipartion poliisioperaatio lähellä Espoon ja Kauniaisten rajaa. Poliisi kertoi tapahtuneesta alkuun niukasti tietoja, mutta tiedotti myöhemmin, että kyseessä oli epäilty henkirikos. Operaatio oli Kauniaisten puolella.

Poliisi sai tiedon tapahtuneesta hieman puoli neljän jälkeen iltapäivällä. Väkivallanteon uhri on aikuinen mies. Hän menehtyi tapahtumapaikalla yksityisasunnon edustalla.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Poliisi eristi tapahtuma-alueen ja suoritti alueella tutkintatoimenpiteitä usean tunnin ajan. Tapahtuma-alueen eristämistä lukuun ottamatta poliisin ei juuri ole tarvinnut rajoittaa asukkaiden liikkumista alueella.

Poliisi ei ollut vielä perjantai-iltana tavoittanut rikoksesta epäiltyä henkilöä, mutta etsintä oli aktiivisesti käynnissä. Poliisilla ei ollut tuolloin tiedossa mitään sellaista, mikä viittaisi sivullisten henkilöiden olevan vaarassa. 

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Lauantaina 9. syyskuuta aamupäivällä Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa, että se on ottanut epäillyn tekijän kiinni. Epäilty on täysi-ikäinen mies.

Kiinniotto tapahtui Helsingissä perjantaina noin iltayhdeksän aikoihin. Kiinniotto sujui rauhallisesti, ja mies on nyt pidätetty.

Poliisi jatkaa tapahtuneen esitutkintaa rikosnimikkeellä tappo. Esitutkinta on alussa, ja esimerkiksi kuulustelut ovat vasta alkamassa. Tästä syystä poliisi ei voi vielä kertoa tapahtuneesta yksityiskohtaisemmin. 

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä