tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä


NAANTALI – UUSIKAUPUNKI

Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa menehtyi yksi henkilö ja toisessa kaksi. Toinen kuolemantapaus tuli ilmi Lounais-Suomen poliisilaitoksen tiedottaessa asiasta.

Keski-ikäinen mies suistui mönkijällä ojaan Naantalissa ja menehtyi.

Lounais-Suomen poliisin partio sai sunnuntaiaamuna tiedon menehtyneestä henkilöstä Naantalin Luonnonmaalla. 

Keski-ikäinen traktorimönkijällä liikkeellä ollut mies oli menettänyt liukkaalla tiellä ajoneuvonsa hallinnan ja ajatunut ojaan. Onnettomuuden tarkka ajankohta ei ole tiedossa. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyntutkintana eikä tiedota asiasta enempää.

Iäkäs pariskunta ajoi jäihin Lokalahdella.

Sunnuntai-iltana kello 18.15, hätäkeskus sai ilmoituksen Uudessakaupungissa Lokalahdella avantoon johtavista mottorikelkan jäljistä. Paikalle hälytettiin useita viranomaisyksiköitä Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta ja Länsi-Suomen Merivartiostolta.

Avannosta löytyi menehtyneenä iäkäs pariskunta. Nainen ja mies olivat lähteneet jäälle moottorikelkalla, ja ohut jää oli pettänyt heidän altaan. Asiaa tutkitaan Lounais-Suomen poliisissa kuolemansyyntutkintana.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Varsinais-Suomen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.