tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle


LAHTI

Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi pelastuslaitos sekä ensihoito hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Uudenmaankadulle sunnuntaina 19. maaliskuuta alkuiltapäivästä. Onnettomuudesta tiedottaa Hämeen poliisilaitos.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että kyseessä oli henkilöautojen peräänajokolari. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle, oli perään ajanut auto poistunut paikalta etelään suuntaan. Poliisipartio tavoittikin kyseisen auton ja lyhyen takaa-ajon jälkeen auto suistui ulos tieltä Ajokadun ja Jaakkolankadun risteyksen jälkeen päätyen pellolle katolleen.

Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kuljettaja toimitettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan tutkimuksiin. Poliisi ei tiedotteessaan kerro, minkälaisia vammoja kuljettajalla alustavasti oli.

Peräänajokolarista tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 13.02.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Päijät-Hämeen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.