perjantai, 24, kesäkuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainKanta-HämeKolme 14-vuotiasta tyttöä näpisteli Hämeenlinnassa - lisäksi Hämeenlinnassa pariskunta otti yhteen ja...

Kolme 14-vuotiasta tyttöä näpisteli Hämeenlinnassa – lisäksi Hämeenlinnassa pariskunta otti yhteen ja Tervakoskella kaaharilla vauhtia 190 km/h

KANTA-HÄME

Poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeessä keskiviikkona 22. kesäkuuta ainakin pariskunnan välinen tappelu, kolmen 14-vuotiaan tytön näpistyspuuhat sekä kaahari, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta.

Nuoren miehen kuljettamalla autolla kova nopeus Tervakoskella.

Kello 11.30 aikaan, mittasi poliisipartio Valtatie 3:lla Tervakosken kohdalla Janakkalassa henkilöautolle nopeudeksi 190 km/h. Kyseisellä tieosuudella on nopeusrajoitus 120 km/h.

Autoa kuljettanutta alle 20-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Kolme 14-vuotiasta tyttöä näpisteli Hämeenlinnassa.

Kello 18.30 aikaan jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa liikkeessä kiinni näpistyksestä kolme 14-vuotiasta tyttöä.

Tytöt olivat yhteistuumin ottaneet hyllystä kauneudenhoitotuotteita noin 110 euron arvosta ja poistuneet kassalinjan läpi maksamatta niitä.

Voit osallistua keskusteluun meidän Twitterissä, Facebookissa tai Poliisiuutisia Hämeestä -facebookryhmässä.Tytöt eivät ole rikosoikeudellisesti vastuussa teosta, koska ovat alle 15-vuotiaita, mutta tyttöjen vanhemmat ja lastensuojelu jatkavat tyttöjen asian käsittelyä.

Pariskunta otti yhteen Hämeenlinnassa.

Kello 21.20 aikoihin, oli pariskunnalle tullut riitaa Hämeenlinnassa Sammonojalla sijaitsevassa asunnossa.

Alle 50-vuotias nainen oli yllättäen raivostunut ja lyönyt saman ikäistä miestänsä sähköskuutin laturilla päänseudulle. Tämän jälkeen mies oli kaatanut naisen maahan ja pitänyt häntä aloillaan.

Lyönnistä ei aiheutunut sairaanhoitoa vaativia vammoja. Alkoholilla oli osuutta tapahtumaan.

Lähteenä: Hämeen poliisilaitos

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

43,258FanitTykkää
1,275SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
273SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48hTUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.