sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Kolme henkilöä kaappasi naisen autoonsa ja veivät hänen käsilaukkunsa Pyhäsalmessa

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

PYHÄJÄRVI – PYHÄSALMI

Poliisi pyytää tapaukseen kansalaisilta havaintoja. Epäiltyjen auto oli farmarimallinen ja väriltään tummansininen tai musta. Molemmilla miehillä oli yllään pusakkamallinen takki ja toisella miehistä tummat housut. Naisella oli yllään hame.

Oulun poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa tapahtunut epäilty törkeä väkivaltarikos, tiedottaa Oulun poliisilaitos.

Oulun poliisi kertoo tiedotteessaan poliisin tutkivan epäiltyä törkeää ryöstöä, joka tehtiin Pyhäjärvellä Pyhäsalmen taajamassa Köpsintiellä sunnuntaina 3. syyskuuta.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Kaksi noin keski-ikäistä miestä ja nainen pakottivat sivullisen henkilön autoonsa. Kaappaajat palauttivat uhrin pian samaan paikkaan, mutta hänen käsilaukkunsa jäi kateisiin.

Poliisi pyytää havaintoja itse tapahtumasta ja epäiltyjen liikkeistä Pyhäsalmessa sunnuntaina noin kello iltapäiväkolmen ja iltakuuden väliseltä ajalta. Epäiltyjen auto oli farmarimallinen ja väriltään tummansininen tai musta. Molemmilla miehillä oli yllään pusakkamallinen takki ja toisella miehistä tummat housut. Naisella oli yllään hame.

Jos tiedät tapauksesta jotain, soita Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194 tai lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä