KotiUutiset maakunnittainKoulubussi suistui ojaan Kristiinankaupungissa

Koulubussi suistui ojaan Kristiinankaupungissa

LIIKENNE – KRISTIINANKAUPUNKI

Koululaisia kuljettanut linja-auto suistui tänään aamulla tieltä ulos Kristiinankaupungin Peruksentiellä, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Kukaan ei loukkaantunut ulosajossa.

Koululaisia kuljettanut linja-auto suistui tänään torstaina 13. tammikuuta aamulla tieltä ulos Kristiinankaupungin Peruksentiellä. Hätäkeskus vastaanotti ilmoituksen liikenneonnettomuudesta noin kello 8.

Koulubussi oli ajamassa Peruksentietä kohti Eteläistä Lapväärtintietä, kun se suistui oikealle ojaan ja siinä yhteydessä osui tien reunassa olleeseen puiseen valopylvvääseen. Linja-autosta rikkoutui kaksi sivulasia.

Linja-autossa oli neljä koululaista sekä kuljettaja. Tapahtumapaikalla on ollut ensihoito tarkastamassa linja-autossa olleiden tilanteen eikä ketään ollut tarvetta toimittaa sairaalahoitoon. Koululaiset jatkoivat toisella linja-autolla kouluun.

Tie tapahtumapaikalla on ollut aivan jäässä. Ojaan suistuminen on tapahtunut, kun linja-auto on tullut peltoaukealle ja suistunut tämän jälkeen vähäisessä nopeudessa oikealle ojaan.

Lähteenä: Pohjanmaan poliisilaitos

Team Viranomaisuutiset kiittää, että jaksoit lukea uutisen loppuun. Se on meille iso asia!Tuoreimmat uutiset

Sometilit haltuun

40,923FanitTykkää
181SeuraajatSeuraa

Luetuimmat 24h

Luetuimmat viikkoKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.