torstai, 29, helmikuu, 2024

KSML: Salatupakointi vessassa laukaisi automaattihälytyksen Laukaan lukiossa

Näitä luetaan

LAUKAA

Koulun henkilökunta pääsi pian selville tapahtumista, mutta pelastuslaitoksen yksikkö kävi kuitenkin tarkistamassa tilanteen.

Pelastuslaitos hälytettiin pienelle rakennuspalotehtävälle Keski-Suomeen Laukaaseen tiistaina 28. marraskuuta keskipäivällä. Tapauksesta uutisoi aluemedia Keskisuomalainen.

Keski-Suomen pelastuslaitokselta kerrotaan medialle, että varsinaista rakennuspaloa ei ollut, vaan Laukaan lukion vessassa oltiin harrastettu salatupakointia, joka oli laukaissut automaattihälytyksen.

Koulun henkilökunta pääsi pian selville tapahtumista, mutta pelastuslaitoksen yksikkö kävi kuitenkin tarkistamassa tilanteen.

Tapahtuneesta tehtiin hätäilmoitus Hätäkeskukseen kello 11.19.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä