torstai, 29, helmikuu, 2024

Kuhmossa tehdyn henkirikoksen esitutkinta on valmistunut: 41-vuotias mies murhasi äitinsä teräaseella heinäkuussa

Näitä luetaan

KAINUU

Poliisi lähettää syyteharkintaan esitutkinta-aineiston, joka koskee Kuhmossa heinäkuussa tehtyä henkirikosta.

Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka koskee Kuhmossa tehtyä henkirikosta. Esitutkinnan perusteella 41-vuotias mies murhasi äitinsä teräaseella 19. heinäkuuta 2022.

Poliisi lähettää esitutkinta-aineiston syyteharkintaan rikosnimikkeillä murha ja hautarauhan rikkominen eikä tiedota asiasta enempää.

Vainaja löytyi asunnon ulkopuolelta.

Poliisi sai aikaisin tiistaiaamuna 19. heinäkuuta tiedon kuolleesta naisesta kuhmolaisen asunnon ulkopuolella. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni yhden henkilön rikoksesta epäiltynä. 

Hätäkeskukselle asiasta ilmoitti sivullinen henkilö.

– Henkirikoksen uhri oli vuonna 1950 syntynyt nainen, ja epäilty on hänen poikansa. Epäilty on kuulusteluissa ollut yhteistyökykyinen, ja tapahtumien kulku on poliisilla tiedossa, poliisi kertoi 27. heinäkuuta.

Henkirikokseen liittyi voimakasta pahoinpitelyä, ja tekijä käytti tekovälineenään kotitalouksissa tyypillistä teräasetta.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä