keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Kuljettajat puhalsivat törkeät rattijuopumuslukemat Kemissä ja Torniossa – toisella allaan varastettu mönkijä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KEMI – TORNIO

Poliisi ei tiedotteessaan kerro, minkälaisia puhalluskokeen tulokset olivat, mutta ne ovat olleet vähintään 1,20 promillea, sillä kyseinen tulos on Suomessa törkeän rattijuopumuksen raja.

Lapin poliisia on työllistänyt Meri-Lapin liikenteessä mm. vahvasti päihtyneet kuljettajat lauantain 9. syyskuuta aikana, tiedottaa Lapin poliisilaitos. Lapin poliisi kertoo tiedotteessaan kahdesta kuljettajasta, jotka kumpikin puhalsivat poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuslukeman. Lisäksi toisella oli allaan varastettu mönkijä.

Ensimmäinen rattijuoppo jäi kiinni Karjalahdenkadulla Kemissä. Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton varhain lauantaiaamuna kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Kuljettajana toiminut ulkomaalainen mies puhalsi alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan, poliisi ei kerro tuloksesta tarkemmin.

Mies otettiin poliisipartion toimesta kiinni törkeästä rattijuopumuksesta epäiltynä. Hänet määrättiin partion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Toinen rattijuoppo jäi kiinni Äijähuhdantiellä Torniossa. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus iltapäivällä Torniossa tapahtuvasta mönkijällä ajamisesta. Ilmoittajalle oli tullut epäilys, että mönkijän ajaja on päihtynyt.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Partion ajaessa paikalle, heitä vastaan ajoi mönkijä, jonka ajokunnon he päättivät tarkastaa. Mönkijän kuljettaja puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Tässäkään tapauksessa poliisi ei kerro puhalluskokeen tulosta.

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi myös, että mönkijä oli anastettu. Mönkijän kuljettaja otettiin kiinni törkeästä rattijuopumuksesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä