torstai, 29, helmikuu, 2024

Laukaasta kadonnut nainen on löytynyt

Näitä luetaan

LAUKAA

Poliisi sai naisesta runsaasti havaintoja. Poliisi kiittää tiedotteessaan saamistaan vihjeistä.

Sisä-Suomen poliisi on etsinyt Keski-Suomesta kadonnutta henkilöä. Sisä-Suomen poliisilaitos julkaisi perjantaina 17. marraskuuta tiedotteen, jossa se kertoi Sisä-Suomen poliisin etsivän Laukaan Tiituspohjasta kadonnutta naista.

Noin 75-vuotiaasta naisesta oltiin tehty viimeinen näköhavainto ennen katoamista perjantaiaamuna 17. marraskuuta.

Sisä-Suomen poliisilaitos julkaisi katoamisesta useita tiedotteita ja päivitti aktiivisesti, missä naista oltiin nähty. Ensiksi Sisä-Suomen poliisi epäili naisen liikkuvan todennäköisesti Laukaan, Leppäveden tai Jyväskylän alueella, mutta poliisin saamien uusien tietojen mukaan nainen nousi kello 13.15 etelän suuntaan menevään junaan. Hän matkusti Tampere–Hämeenlinna välillä junassa numero 144. Hän poistui junasta Hämeenlinnassa perjantaina kello 15.45.

Kello 17.57 aikaan lauantai-iltana, Sisä-Suomen poliisi tiedotti, että viimeisimmät mahdolliset havainnot naisesta olisi tehty Helsingistä ja Järvenpäästä.

Kello 22.58 Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että nainen on löydetty.

Poliisi sai naisesta runsaasti havaintoja. Poliisi kiittää tiedotteessaan saamistaan vihjeistä.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä