torstai, 29, helmikuu, 2024

Liikennerikokset ja pahoinpitelyt pitivät poliisin kiireisenä Päijät-Hämeessä

Näitä luetaan

PÄIJÄT-HÄME

Poliisilla on ollut Päijät-Hämeessä monenlaista tehtävää perjantai-iltapäivän 1. heinäkuuta ja lauantaiaamuyön 2. heinäkuuta välisenä aikana, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Kiinni jäi useita rattijuoppoja ja pahoinpitelyitäkin tapahtui.

Nuorukainen riehui ja löi vartijaa turpaan Lahden matkakeskuksella.

Nuorukainen käyttäytyi aggressiivisesti perjantaina iltapäivällä Lahden matkakeskuksella heitellen muun muassa kukkaruukkua. Vartijan mennessä rauhoittelemaan nuorukaista, oli tämä lyönyt vartijaa nyrkillä kasvoihin.

Nuori mies otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn ja järjestystä ylläpitävän vastustamiseen.

Pariskunta varasti tavaraa yli tuhannen euron edestä kaupasta Lahden Renkomäessä.

Pariskunta anasti vaatteita ja muuta omaisuutta hieman yli tuhannen euron arvosta perjantaina iltapäivällä kauppaliikkeestä Renkomäessä Lahdessa.

Vartija oli ottanut ensiksi kiinni pariskunnan naisen, joka oli tullut ohi kassilinjan maksamatta lastenvaunuissa olleita vaatteita. Mies otettiin kiinni hetkeä myöhemmin, kun hän oli tullut ohi kassalinjan maksamatta mukana olleita tuotteita.

Pariskuntaa epäillään varkaudesta.

Nainen pahoinpiteli kahta miestä tuoppia apuna käyttäen lahtelaisessa ravintolassa.

Nelikymppinen nainen löi kahta miestä kasvoihin tuopilla lauantain vastaisena yönä kello neljän aikoihin Lahden keskustan ravintolassa. Nainen oli lyönyt toista miehistä nyrkillä ja tuopilla kasvoihin. Tilanteeseen oli tullut toinen mies, jota nainen löi myös tuopilla kasvoihin.

Molemmille miehille tuli vammoja. Nainen otettiin poliisin toimesta kiinni epäiltynä kahteen pahoinpitelyyn.

Ajokiellossa oleva huumerattijuoppo kiinni Lahden keskustassa.

Ajokiellossa oleva keski-ikäinen mies kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena kello kahden aikoihin lauantain vastaisena yönä Lahden keskustassa.

Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Liikennerikoksia Heinolassa.

Kaaharin kortti hyllylle Lusissa.

Poliisipartio valvoi liikennettä perjantai-iltana Heinolan Lusissa, kun sitä vastaan tuli henkilöauto kovalla nopeudella. Poliisipartio mittasi tutkalla auton nopeudeksi 152 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h.

Poliisi määräsi autoa kuljettaneen nuoren miehen väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Ajo-oikeudetonta huumerattijuoppoa epäillään myös huumausainerikoksesta.

Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen perjantai-iltana törkeään rattijuopumukseen, huumausainerikokseen, huumausaineen käyttörikokseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Poliisipartiot pysäyttivät kolmekymppisen ajo-oikeudettoman miehen kuljettaman henkilöauton tarkastusta varten Valtatiellä 4. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen ja hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Poliisin tehdessä miehelle turvallisuustarkastusta oli tämä heittänyt pussin tienpientareelle. Pussissa oli vähäinen määrä huumausainetta. Poliisi löysi autosta paikanetsinnässä huumausaineita huumausainerikoksen verran.

Ajo-oikeudeton tapa-autoilija jälleen auton ratissa huumausaineen vaikutuksen alaisena Orimattilassa.

Poliisipartio tapasi ajokiellossa olevan nuoren miehen kuljettamassa henkilöautoa Orimattilan keskustassa perjantai-iltana. Auton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hänen kuljettama auto oli määräaikaiskatsastamaton, se oli poistettu liikenteestä eikä sen ajoneuvoveroakaan ole maksettu.

Mies on syyllistynyt vuoden aikana 15 kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja 13 rattijuopumukseen. Rikosilmoitukseen kirjattiin nimekkeiksi rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos.

Päihtynyt veneilijä Hollolassa.

Poliisin venepartio pysäytti sähköperämoottorilla varustetun veneen tarkastusta varten perjantai-iltana Vesijärvellä Hollolassa. Venettä kipparoinut vanhempi mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen, jonka perusteella häntä on syytä epäillä vesiliikennejuopumuksesta.

Lähteenä: Hämeen poliisilaitos

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä