torstai, 29, helmikuu, 2024

Liity mukaan Viranomaisuutisten WhatsAppiin ja saat kaikki uutiset kätevästi puhelimeen

Näitä luetaan

WHATSAPP

Pääset liittymään Viranomaisuutiset -kanavalle TÄSTÄ.

WhatsApp viestintä- ja videopuhelusovellus on ottanut käyttöön uuden palvelun, joka on WhatsApp -kanavat. Nyt myös Viranomaisuutiset on WhatsAppissa!

Kyseiset kanavat ovat yksisuuntaisia kanavia, joissa järjestelmänvalvojat voivat lähettää viestejä seuraajilleen. Seuraajat eivät näe toistensa, eikä ylläpitäjien tietoja. Seuraajat eivät voi lähettää viestejä kanavalle eikä toisille seuraajille, ainoastaan järjestelmänvalvojat voivat tuottaa kanaville sisältöä.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että Viranomaisuutisten kanavilla jaetaan ainoastaan sivuston ylläpidon toimesta tuoreimmat uutiset, joten pysyt parhaiten kärryillä liityttyäsi Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle.

Viranomaisuutiset on luonut pääkanavan lisäksi myös maakuntakohtaiset ryhmät, jonne jaetaan ainoastaan kyseistä maakuntaa koskevat uutiset.

Pääset liittymään Viranomaisuutiset -kanavalle TÄSTÄ.

Alla on listattuna aakkosjärjestyksessä myös muut kanavat:

Lisäksi WhatsAppiin luotiin kolme lisäkanavaa pääkanavan ja aluekanavien lisäksi:

Viranomaisuutiset kiittää jo ennakkoon jokaista, joka liittyy kanavalle.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä