Loistavia uutisia pääkaupunkiseudulta: kateissa ollut 15-vuotias Aurora on löytynyt

Julkaistu


HELSINKI

Viranomaisuutiset uutisoi perjantaina 2. helmikuuta kadonneesta tytöstä pääkaupunkiseudulla. Vanhemmat pyysivät havaintoja 15-vuotiaasta Aurora -nimisestä tyttärestään. Vanhempien hätä ja huoli lapsesta oli suuri ja hänet oli saatava turvaan.

Auroran isä kertoi tuolloin, että tyttö oli jättänyt palaamatta sijoituspaikkaansa sunnuntaina 28. Tammikuuta. Tyttö oli jäänyt pääkaupunkiseudulle joko Helsinkiin tai Vantaalle. Isä arveli tuolloin, että tyttö pyörii Tammistossa ja sen lähiympäristössä, Tikkurilassa ja Helsingissä. Hänestä oltiin tehty katoamisilmoitus poliisille.

Maanantaina 5. helmikuuta Auroran isä kertoo Viranomaisuutisille, että tyttö on löytynyt.

Viranomaisuutiset ei tule avaamaan tapausta tarkemmin.Muita pääkaupunkiseudun uutisia.

Kaksi miestä ryösti miehen Espoon Keskuksen juna-asemalla joulukuun alussa – poliisi pyytää havaintoja.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja epäillystä ryöstöstä, joka tapahtui Espoon keskuksessa joulukuun alussa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että sen suorittaman esitutkinnan perusteella kaksi miestä oli 2. joulukuuta aamuviiden jälkeen lähestynyt Espoon Keskuksen asemalla junaa odottanutta täysi-ikäistä miestä. He uhkasivat miestä väkivallalla, jos eivät saisi häneltä käteistä rahaa. Lopulta miehet veivät uhrilta hieman alle 100 euroa. Väkivaltaa he eivät käyttäneet.

Loistavia uutisia pääkaupunkiseudulta: kateissa ollut 15-vuotias Aurora on löytynyt
Kuva epäillyistä. POLIISI

Rikoksesta epäillyt henkilöt ovat noin 20–30-vuotiaita, vaaleaihoisia ja suomenkielisiä miehiä. Toiselta heistä oli musta takki. Toisella taas oli harmaa takki ja musta pipo. Harmaatakkinen mies oli hoikka ja kapeakasvoinen. 

Loistavia uutisia pääkaupunkiseudulta: kateissa ollut 15-vuotias Aurora on löytynyt
Epäillyt. POLIISI

Poliisi pyytää, että mahdolliset havainnot tapahtuneesta välitetään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).Linkki uutiseen.

Poliisioperaatio Vantaan Koivukylässä sunnuntai-iltana – kahta henkilöä puukotettiin.

Itä-Uudenmaan poliisilla oli sunnuntai-iltana 4. helmikuuta Vantaan Koivukylässä poliisioperaatio. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisi tutkii välikohtauksen tapahtumia tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi sai sunnuntaina iltakuuden aikoihin ilmoituksen kahteen henkilöön kohdistuneesta väkivallanteosta. Alustavien tietojen mukaan kahta henkilöä on puukotettu. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon.

Tällä hetkellä poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja jatkaa tapauksen tutkintaa.Helsingin Kampissa poliisioperaatio – kaikki sai alkunsa Snapchat-kuvasta.

Helsingin poliisilla oli Helsingin Kampissa usean poliisipartion poliisioperaatio sunnuntai-iltana. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Helsingin poliisilaitokselta kerrotaan medialle, että Snapchattiin oli lähetetty kuva, jossa henkilö piti asetta ohimollaan. Ase osoittautui lopulta kuula-aseeksi.

Poliisi lähti suorittamaan operaatiota raskaasti varustautuneena.

Eräs silminnäkijä kertoo IS:lle, että paikalla oli useita tavallisia poliisiautoja, sekä myös panssaroiduilta vaikuttavia poliisin autoja. Partioita oli yhteensä yhdeksän.

Tapahtuneesta on kirjattu rikosilmoitus.

Syyttäjä arvioi, onko poliisin aseenkäytöstä Espoossa syytä aloittaa esitutkinta.

Poliisilla oli perjantai-iltana 2. helmikuuta poliisioperaatio Espoossa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan poliisin saaneen iltakahdeksan aikoihin Hätäkeskuksen kautta tehtävän Espoon Tapiolaan.

Poliisi tapasi tehtävällä aseistautuneen henkilön, joka ei totellut poliisin käskyjä ja luopunut aseesta. Poliisi ampui kiinnioton yhteydessä laukauksen, joka osui kohdehenkilöä. Henkilö sai tapahtumapaikalla poliisilta välitöntä ensiapua ja hänet kuljetettiin jatkohoitoon.

Maanantaina 5. helmikuuta syyttäjä tiedottaa aloittaneensa tutkinnan poliisin aseenkäytöstä.

Kohdehenkilön menettelyä selvitetään esitutkinnassa, josta vastaa Helsingin poliisilaitos. Syyttäjä puolestaan tekee poliisin aseenkäytöstä virkatehtävässä esitutkintalain mukaisen esiselvityksen.

Koska esiselvityksen kohteena on poliisi, tutkinnanjohtajana toimii syyttäjä. Esiselvityksessä syyttäjä arvioi, onko poliisin toiminnasta syytä aloittaa esitutkinta.

Lue myös:

Nuori rekkamies kaahasi itseltänsä duunin Kehä III:lla – yritti paeta poliisia, kiinni jäi

Virolaismies testasi kännipäissään Teslaansa 120 km/h nopeudella Kehä III:lla

Kaksi nuorta bemaristia kaahasi Kehä III:lla – toinen kokaiinin vaikutuksen alaisena

Keski-ikäinen ja 17-vuotias kisasivat korttinsa hyllylle Länsiväylällä – tallentuivat poliisipartion kameraan

Melu provosoi miestä Espoossa – tuli oven taakse haulikon kanssa

Poliisi tutkii vakavaa väkivallantekoa Vantaalla – epäiltynä nuorisojoukko

Taksikuskia puukotettiin ryöstön yhteydessä Vantaalla – rikoksesta epäiltynä 16- ja 19-vuotiaat nuoret

Maahantulokieltoa rikkonut kaksikko työllisti poliisia Vantaalla

Kuski räpläsi puhelinta ajaen punaisia päin (video) – poliisi hyllytti kortin

Uimaan mennyt henkilö löysi avannosta vainajan Järvenpäässä


Lähetä juttuvinkki Viranomaisuutisille. Lue tästä lisää.

SOMET

FACEBOOK
INSTAGRAM
TIKTOK
TWITTER (X)
THREADS
Liity lisäksi WhatsApp-kanavallemme, ja saat kaikki tuoreimmat uutiset näppärästi WhatsApp-sovellukseesi.


Viimeisimmät alueen artikkelit

Loistavia uutisia Järvenpäästä: yksi henkilö otettu kiinni ravintola-ampumiseen liittyen

JÄRVENPÄÄ Viranomaisuutiset uutisoi tänään keskipäivällä yhdentoista aikoihin, että Itä-Uudenmaan poliisi on edennyt Järvenpäässä Wärtsilänkadulla viime...

Poliisi etsii Helsingissä kadonnutta 62-vuotiasta miestä

HELSINKI Helsingin poliisi etsii kadonnutta henkilöä. 62-vuotiaasta miehestä on tehty poliisin mukaan viimeisin havainto Helsingin...

Rikollisryhmä salakuljetti pienlentokoneella mersukokkelia Suomeen

HYVINKÄÄ - JYVÄSKYLÄ Keskusrikospoliisi epäilee rikollisryhmän salakuljettaneen Suomeen huumausaineita, joita on levitetty pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylässä...


Tuoreimmat artikkelit

Mies kaahasi neljänkympin alueella yli satasta Riihimäellä

RIIHIMÄKI Hämeen poliisin partio nappasi Riihimäellä kiinni kaaharin. Hämeen poliisin tilannekeskuksesta ei kerrota kaahaukselle tarkkaa...

Rattijuoppo ajoi ulos tieltä Paraisilla

PARAINEN Paraisilla sattui viime viikonloppuna ulosajo, jossa kuljettajan epäillään olleen vahvassa humalatilassa. Hätäkeskukseen ilmoitettiin lauantain...

Liperin Ylämyllyllä murtauduttiin vapaa-ajan asuntoon sekä yritettiin murtautua asuttuun asuntoon

LIPERI Liperin Ylämyllyllä oli murtovarkaita liikkeellä 21.–22.4.2024 välisenä yönä, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Itä-Suomen poliisi kertoo...

Ulkorakennuksen seinää paloi Pyhärannassa

PYHÄRANTA Pyhärannassa Isomäentiellä tarvittiin pelastuslaitosta eilen maanantaina rakennuspalon vuoksi. Hätäkeskus sai ilmoituksen keskisuuresta rakennuspalosta kello...


YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä