perjantai, 2, joulukuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainUusimaaMies seurasi naisia näiden kotiosoitteisiin ja kävi heidän kimppuunsa rappukäytävässä Vantaan Kivistössä...

Mies seurasi naisia näiden kotiosoitteisiin ja kävi heidän kimppuunsa rappukäytävässä Vantaan Kivistössä – poliisi selvitti tekijän

UUSIMAA

Molemmissa tapauksissa uhrit onnistuivat itse pääsemään irti tilanteesta. Toinen asianomistajista soitti hätäkeskukseen heti teon jälkeen ja toisen jutun asianomistaja ilmoitti teosta poliisille sähköisellä rikosilmoituksella.

Vantaan Kivistössä tapahtui sunnuntaina 4. syyskuuta illalla kaksi tapausta, jossa henkilön epäillään seuranneen naisia näiden kotiosoitteisiin ja käyneen heidän kimppuunsa rappukäytävässä. Molemmissa tapauksissa uhrit onnistuivat itse pääsemään irti tilanteesta. Toinen asianomistajista soitti hätäkeskukseen heti teon jälkeen ja toisen jutun asianomistaja ilmoitti teosta poliisille sähköisellä rikosilmoituksella.

– Epäillyt teot tapahtuivat vajaan tunnin sisällä toisistaan. Epäilty tekijä oli asianomistajille entuudestaan tuntematon ja hänestä oli saatavissa niukat tuntomerkit, koska mies oli lähestynyt naisia takaapäin ja poistunut teon jälkeen nopeasti paikalta, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Matti Latvala.

– Poliisin omilla laadukkailla ja aktiivisilla tutkintatoimilla epäillyn henkilöllisyys kuitenkin saatiin pian selvitettyä ja hänet kiinniotettiin ja tuotiin kuulusteltavaksi. Epäilty on kuulustelussa ollut yhteistyöhaluinen ja meillä on nyt hyvä käsitys tapahtumien kulusta.  Tapausten esitutkinta on vielä hieman kesken, Latvala jatkaa.

Toimitus suositteleeSomet haltuun

58,470FanitTykkää
1,372SeuraajatSeuraa
519SeuraajatSeuraa


Luetuimmat uutiset 48hKadonneet henkilötKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.