torstai, 29, helmikuu, 2024

Mikkeliläiseltä autoliikkeeltä saatiin hankittua petoksella E-sarjan Mersu – Mikkelissä myös varastettiin kuparia

Näitä luetaan

MIKKELI

Poliisi tiedotti myöhemmin, että petoksella saatu auto on löytynyt.

Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana kaksi Etelä-Savossa tapahtunutta epäiltyä rikosta, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Rikokset tapahtuivat Mikkelissä.

Ensimmäisessä rikoksessa mikkeliläiseltä autoliikkeeltä onnistuttiin hankkimaan petoksella vuoden 2015 E-sarjan farmarimallinen Mercedes-Benz -henkilöauto

Toinen epäilty rikos tapahtui Mäntytiellä, jossa sähköjakokaapeista oltiin varastettu kuparia. Varastetut kuparit ovat olleet jänniteisiä kun ne on varastettu, mikä on aiheuttanut vaaratilanteen sekä niiden varastajille, että myös kiinteistölle, jonka vieressä varkaus on tapahtunut. Kuparia oli viety myös kahdesta muusta sähkökaapista.

Varkaus on tapahtunut sunnuntain 12. kesäkuuta ja maanantain 13. kesäkuuta välisenä yönä. 

Poliisi tiedotti myöhemmin, että petoksella hankittu auto on löytynyt. Poliisi pyytää täten havaintoja enää kuparivarkauksiin. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisille puh. 0295415232 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä