sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Mopoauto ajautui vastaan tulleen rekan keulaan Joensuuntiellä Kuopiossa – noin 70-vuotias kuljettaja loukkaantui vakavasti

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KUOPIO

Onnettomuuteen johtaneet syyt eivät ole tiedossa. Onnettomuudesta aiheutui liikennehaittaa. Tie oli hetken aikaa poikki. Poliisi ohjasi liikenteen onnettomuuspaikan ohi.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoitohenkilöstöä hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Pohjois-Savon maakuntaan Kuopioon perjantaina 8. syyskuuta päivällä kello 11.33. Onnettomuudesta tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että kyseessä oli kahden ajoneuvon välinen liikenneonnettomuus, mopoauto ja rekka kolaroivat. Onnettomuus tapahtui Joensuuntiellä Vartialan kohdalla.

Mopoauto oli ajanut Joensuun suunnasta kohti Kuopiota, kun se oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt Kuopion suunnasta tulleen rekan keulaan.

Mopoauton kuljettajana ollut noin 70-vuotias nainen loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Hänet kuljetettiin saamaan jatkohoitoa Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuudesta aiheutui liikennehaittaa. Tie oli hetken aikaa poikki. Poliisi ohjasi liikenteen onnettomuuspaikan ohi.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Itä-Suomen poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä