maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

Mopovarkaat kiinni Imatralla: toinen jäi paikan päälle ja toinen löydettiin poliisikoiran ansiosta

OMAISUUSRIKOKSET

Poliisi otti epäillyt kiinni ja toi heidät Lappeenrannan poliisiasemalle epäiltyinä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen.

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana omaisuusrikos, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Poliisi ei kerro tiedotteessaan tarkkaa ajankohtaa, mutta se on tapahtunut viikonvaihteen aikana.

Poliisi havaitsi Imatralla mopon, jonka kyydissä oli kaksi miestä. Mopoa ajanut mies kaatoi mopon poliisin havaitessaan ja pakeni paikalta, kyydissä ollut jäi mopon viereen.

Lue myös: Väkivaltarikokset työllistäneet poliisia Lappeenrannassa viikonvaihteessa

Poliisi tavoitti poliisikoiran jäljittämänä mopoa kuljettaneen henkilön tämän asunnosta. Mopon virta-avaimet miehet olivat saaneet haltuunsa vieraillessaan yksityisasunnossa.

Lue myös: Alaikäinen pahoinpiteli toista alaikäistä yrittäessään anastaa tältä mopon – tutkitaan ryöstön yrityksenä

Poliisi otti miehet kiinni ja toi heidät Lappeenrannan poliisiasemalle epäiltyinä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen. Kuljettajan epäillään syyllistyneen lisäksi kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lue myös: Murtomies jäi kiinni heti teon jälkeen valppaan kansalaisen ansiosta

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Etelä-Karjalan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...

Video: Persujen vaalimainosten sotkija kiinni itse teosta Kokkolassa – yritti spreijata yllättäjän

KOKKOLA Ilkivallantekijä myöntää videolla tekevänsä ilkivaltaa ja väittää, että hänen maalaamansa maali lähtee kyllä pois maalilla. Pohjanmaan poliisilaitos ei ole...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.