torstai, 29, helmikuu, 2024

Nainen anasti tuotteita kaupasta väkivallalla uhaten Oulussa – poliisi tutkii ryöstönä

Näitä luetaan

OULU

Oulun poliisi tutkii Pohjois-Pohjanmaalla tapahtunutta epäiltyä väkivaltarikosta.

Oulun poliisilaitokselta kerrotaan poliisin ottaneen kiinni naisen, joka anasti kaupasta tuotteita väkivallalla uhaten Oulun Alppilassa itsenäisyyspäivän iltana.

Tekijä anasti kaupasta tuotteita ja käyttäytyi uhkaavasti myyjän estäessä häntä poistumasta. Hän rikkoi myös kaupassa myynnissä ollutta omaisuutta. Poliisi otti teosta epäillyn naisen kiinni tapahtumapaikalta.

Tapahtuma-aikaan myymälässä oli useita asiakkaita. Poliisi kehottaa ihmisiä ottamaan yhteyttä Hätäkeskukseen nähdessään rikoksen tai häiriön, sillä rikoksen uhri ei välttämättä itse pysty hälyttämään apua. Ei haittaa, vaikka samasta tapauksesta ilmoitettaisiin hätäkeskukseen monta kertaa.

Nopea avun hälyttäminen;

  • saattaa estää vakavan rikoksen,
  • lisää rikoksen tekijän kiinnijäämisriskiä,
  • lisää yleistä turvallisuudentunnetta, kun tapausta todistaneet ihmiset eivät ole välinpitämättömiä vaan reagoivat siihen kykyjensä mukaisesti. Yhteydenotto Hätäkeskukseen on vähintä, mitä voi tehdä.
Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä