torstai, 29, helmikuu, 2024

Neljän hengen porukka ryösti henkilön Espoossa: kolme käytti väkivaltaa – poliisi sai tekijät kiinni

Näitä luetaan

UUSIMAA

Poliisi sai selville tekijöiden ajoneuvon rekisteritunnuksen, jonka avulla poliisi pääsi tekijöiden jäljille.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikos, jonka rikosnimikkeenä on ryöstö, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa poliisin saaneen viikko sitten tiistaina, 24. tammikuuta tehtävän Espooseen. Neljä henkilön porukka oli ottanut kohteekseen uhrin, johon kolme epäillyistä kohdisti väkivaltaa. Lopulta tekijät olivat vieneet uhrilta omaisuutta.

Paikalle saapui yksi poliisipartio, joka sai uhrilta ja sivullisilta havaintoja. Poliisi sai selville tekijöiden ajoneuvon rekisteritunnuksen. Asianomistaja myös suostui siihen, että hänen puhelintaan paikannettiin.

Poliisi löysi epäiltyjen auton ja kävi ilmi, että yksi tekijöistä oli lähistöllä. Ajoneuvo ja omistajan asunto tutkittiin, ja kaikki anastettu omaisuus matkapuhelinta lukuun ottamatta löytyi.

Poliisi sai lopulta kaikki tekijät kiinni.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä