torstai, 29, helmikuu, 2024

Omainen: toukokuusta saakka kateissa ollut 16-vuotias Siru on löytynyt elossa

Näitä luetaan

SATAKUNTA

Siru katosi keväällä toukokuun alkupuolella, tarkemmin 4. toukokuuta, kun hän lähti omille teilleen Porissa sijatsevasta laitoksesta.

Satakunnasta kuuluu iloisia uutisia myöhään torstaina 26. lokakuuta hieman ennen vuorokauden vaihdetta, sillä Satakunnasta kadonnut 16-vuotias Siru -niminen tyttö on löytynyt. Asiasta kertoo tytön omainen.

Siru löydettiin elossa ja hän on kunnossa.

Siru katosi keväällä toukokuun alkupuolella, tarkemmin 4. toukokuuta, kun hän lähti omille teilleen Porissa sijatsevasta laitoksesta. Omaiset julkaisivat heti sosiaaliseen mediaan katoamisilmoituksen ja ilmoittivat asiasta poliisille. Lounais-Suomen poliisi ei tiedottanut katoamisesta.

Huolta nosti vielä se, että tytöllä on vahva lääkitys, eikä hänellä ollut lääkkeitä mukanaan. Lisäksi tytön omaiset kertoivat keskiviikkona 4. lokakuuta, että tytön puhelin oli ollut jo viikon kiinni.

Loppu hyvin, kaikki hyvin, Siru on nyt turvassa (sydän).

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä