torstai, 29, helmikuu, 2024

Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Huittisten Vampulassa – kolme koiraa löytyi kuolleena

Näitä luetaan

HUITTINEN

Talon asukkaat eivät olleet kotona eikä henkilövahinkoja täten aiheutunut. Palon syttymissyy ei ole tiedossa. Poliisi selvittää palon syttymissyytä.

Satakunnan pelastuslaitos hälytettiin rakennuspalotehtävälle Rutavantielle Huittisten Vampulaan lauantai-iltana 8. huhtikuuta. Tulipalosta tiedottaa Satakunnan pelastuslaitos twittertilillään sekä tiedotteella.

Pelastuslaitos kertoi ensitiedotetwiitissään, että noin 130-neliöisessä omakotitalossa oli syttynyt tulipalo. Rakennus paloi täydellä liekillä. Lopulta paljastui, että rakennus oli kooltaan noin 150-neliöinen. Rakennus tuhoutui.

Talosta löytyi kolme koiraa menehtyneenä talon alakerrasta. Talon asukkaat eivät olleet kotona eikä henkilövahinkoja täten aiheutunut. Palon syttymissyy ei ole tiedossa. Poliisi selvittää palon syttymissyytä.

Sammutustöistä aiheutui liikennehaittaa ja liikenne jouduttiin katkaisemaan sammutustöiden ajaksi.

Tulipalosta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 21.01.

Lue myös:

  Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

  Näitä uutisia luetaan

  - Mainos -

  Tuoreimmat uutiset

  Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

  Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
  - Mainos -

  Yhteistyössä  Intiimisheivaustuotteet netistä