torstai, 29, helmikuu, 2024

Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Kotkassa

Näitä luetaan

KOTKA

Tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja, sillä talon asukas pääsi ulos rakennuksesta omatoimisesti.

Kymenlaakson pelastuslaitos hälytettiin rakennuspalotehtävälle Pikkunummentielle Kotkaan torstaina 16. maaliskuuta päivällä. Tulipalosta tiedottaa Kymenlaakson pelastuslaitos.

Pelastuslaitos kertoo, että omakotitalossa oli syttynyt tulipalo. Palo oli pelastuslaitoksen päästyä kohteeseen jo täyden palon vaiheessa. Omakotitalo tuhoutui.

Talossa oli syttymishetkellä asukas. Kerroimme alkuun, että hän olisi päässyt ulos rakennuksesta omatoimisesti, mutta aktiivinen lukijamme lähetti sähköpostia, jossa kerrotaan naapureiden pelastaneen asukkaan ikkunan kautta.

Tällä hetkellä pelastuslaitoksella on sammutus- ja raivaustyöt ovat käynnissä. Palon syttymissyytä ei tiedetä.

Tulipalosta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 12.54.

*muokattu 18.3.2022 kello 21.50: asukas autettiin ulos rakennuksesta ikkunan kautta naapureiden toimesta. Lähteenä lukijan kertomus.

Lue myös:

  Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

  Näitä uutisia luetaan

  - Mainos -

  Tuoreimmat uutiset

  Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

  Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
  - Mainos -

  Yhteistyössä  Intiimisheivaustuotteet netistä