keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Osa Kemin poliisiaseman palveluista siirtyy Tornioon

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KEMI – TORNIO

Tämän hetkisen tiedon mukaan artikkelissa mainitut poliisin lupapalvelut ja palvelupäivystys ovat Kemin sijaan saatavissa Torniossa maaliskuun 2024 loppuun saakka. Lapin poliisi kertoo tiedottavansa lähempänä paluumuuttoa päivämääristä tarkemmin.

Kemin poliisiaseman lupapalvelut ja palvelupäivystys muuttavat remontin alta lokakuussa muutamaksi kuukaudeksi Tornion poliisiasemalle, tiedottaa Lapin poliisilaitos.

Kemin poliisiaseman lupapalvelut palvelee maanantaista 2. lokakuuta lähtien Tornion poliisiasemalla, osoitteessa Pitkäkatu 1, 95400 Tornio. Kemin lupapalvelut on suljettu muuttoa edeltävällä viikolla tiistain ja keskiviikon 26. – 27. syyskuuta sekä perjantain 29. syyskuuta. Myös Tornion lupapalvelut on kiinni tiistain ja keskiviikon 26. – 27. syyskuuta. Erilaisten lupien sekä passin ja henkilökortin haku käy kätevästi poliisin verkkosivuilla.

Tästä Lapin poliisin toimipisteisiin ja niiden aukioloaikoihin.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Kemin poliisiaseman palvelupäivystys sulkeutuu kaksi viikkoa myöhemmin. Maanantaista 16. lokakuuta alkaen poliisin palvelupäivystys Meri-Lapissa palvelee Tornion poliisiasemalla. Voit tehdä muun muassa rikosilmoituksen tai jättää vihjeen poliisin verkkosivuilla.

Tästä rikosilmoitukseen.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Tarkista aukioloajat palveluittain ja toimipisteittäin verkkosivuiltamme. Mikäli tilanteesi vaatii poliisiasemalla käynnin, varaa aika ennakkoon poliisin sähköisessä asiointipalvelussa, jossa voit tehdä myös rikosilmoituksen.

Tästä poliisin sähköiseen asiointiin.

Kiireellisissä hätätilanteissa, jolloin tarvitset paikalle auttavia viranomaisia, soita hätänumeroon 112.

Tästä vihjeen jättämiseen.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

Tämän hetkisen tiedon mukaan edellä mainitut poliisin lupapalvelut ja palvelupäivystys ovat Kemin sijaan saatavissa Torniossa maaliskuun 2024 loppuun saakka. Lapin poliisi kertoo tiedottavansa lähempänä paluumuuttoa päivämääristä tarkemmin.

Tästä Lapin poliisin lupapalveluihin.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä