sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Pohjanmaan poliisi on huolissaan: pullopommit ovat ilmestyneet lasten leikkeihin

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

POHJANMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE

Pohjanmaan poliisilaitos ei kerro tiedotteessaan, onko pullopommeja tavattu ympäri laitoksen aluetta, vai jollain tietyllä alueella.

Pohjanmaan poliisi on huolestunut poliisilaitoksen alueen lasten leikeistä. Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa, että pullopommit ovat ilmestyneet lasten leikkeihin.

– Nyt kun koulut ovat alkaneet, niin pullopommit ovat ilmestyneet lasten leikkeihin. Pommit voivat olla erittäin vaarallisia. Ongelmana on vahva emäs sekä pommin ennakoimattomuus, poliisi kertoo.

– Räjähtämätön pommi saattaa jäädä paineisena johonkin ja räjähtää vasta, kun joku täysin ulkopuolinen menee koskemaan pulloon, saaden syövyttävän emäksen päällensä, poliisi avaa mahdollisia seurauksia.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Poliisin mukaan suurin huoli on se, ettei nuori ymmärrä emäksen vaarallisuutta ja menettää sen seurauksena näkönsä tai sormensa räjähdyksessä.

Pohjanmaan poliisilaitos ei kerro tiedotteessaan, onko pullopommeja tavattu ympäri laitoksen aluetta, vai jollain tietyllä alueella. Pohjanmaan poliisilaitoksen alueeseen kuuluu Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan maakunnat.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä