torstai, 7, joulukuu, 2023
spot_img

Poliisi etsii edelleen Heinolassa kadonnutta Jani Matilaista

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -ryhmään klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan!
Poliisi etsii edelleen Heinolassa kadonnutta Jani Matilaista 1
Poliisi pyytää edelleen havaintoja Matilaisesta ja hänen liikkeistään lauantaiaamuyön jälkeen. Lisäksi poliisi pyytää Heinolan Vuohkallion alueella ja sen lähistöllä olevia kiinteistönomistaja ja yrittäjiä tarkastamaan kiinteistöllään olevat lukitsemattomat ulkovarastot, perävaunut yms. ja ylipäätään kaikki sellaiset tilat, joihin ihmisellä on mahdollista suojautua. Kuva: Poliisi.

HEINOLA

Poliisi pyytää edelleen mahdollisia lisähavaintoja Heinolassa kadonneesta Jani Matilaisesta ja hänen liikkeistään. Hämeen poliisi tiedotti 43-vuotiaan Matilaisen katoamisesta ensimmäisen kerran torstaina 9. marraskuuta, jolloin myös Viranomaisuutiset asiasta uutisoi.

Hämeen poliisin suorittamassa tutkinnassa poliisille on selvinnyt, että Matilainen on viettänyt aikaa Heinolan ABC -huoltamolla sekä huoltamon parkkipaikalla perjantain 3. marraskuuta ja lauantain 4. marraskuuta välisen yön. Toistaiseksi viimeisin havainto Matilaisesta on ABC-huoltamon parkkipaikalta lauantaina aamuyöllä noin puoli viiden aikaan.

Matilaisella oli kadotessaan päällään huomiota herättävä takki. Takin selässä ja kyljissä on visuaalisesti hyvin erottuvat neonkeltaiset raidat.

Poliisi etsii edelleen Heinolassa kadonnutta Jani Matilaista 2
Kuva Matilaisen vaatetuksesta. Kuva: Poliisi

Poliisi pyytää edelleen havaintoja Matilaisesta ja hänen liikkeistään lauantaiaamuyön jälkeen. Lisäksi poliisi pyytää Heinolan Vuohkallion alueella ja sen lähistöllä olevia kiinteistönomistaja ja yrittäjiä tarkastamaan kiinteistöllään olevat lukitsemattomat ulkovarastot, perävaunut yms. ja ylipäätään kaikki sellaiset tilat, joihin ihmisellä on mahdollista suojautua.

Havainnoista voi ilmoittaa puhelimitse Hämeen poliisin vihjepuhelimeen 0295 414 222 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi.

Psst... Viranomaisuutiset WhatsApp -kanava on julkaistu. Liity mukaan tästä, niin saat tiedon uutisista tuoreeltaan. Voit tutustua muihin kanaviin täältä.


- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -

Tuoreimmat alueen uutiset

Luetuimmat alueen uutiset

- OTA FACEBOOKTILIMME HALTUUN TÄSTÄ -


Luetuin sisältöViimeisin sisältö

Yhteistyössä


Intiimisheivaustuotteet netistä