KotiUutiset maakunnittainPohjois-KarjalaPoliisi löysi sidotun ja vakavasti pahoinpidellyn miehen toissa viikolla Outokummusta

Poliisi löysi sidotun ja vakavasti pahoinpidellyn miehen toissa viikolla Outokummusta

OUTOKUMPU

Itä-Suomen poliisilla on tutkittavanaan törkeä ihmisen henkeen ja terveyteen sekä henkilökohtaiseen vapauteen kohdistettu rikoskokonaisuus, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Tekojen uhriksi joutuneella henkilöllä ei ole hengenvaaraa. Rikoksista epäiltyjä henkilöitä on vangittuna.




Itä-Suomen poliisi sai keskiviikkona 13. lokakuuta ilmoituksen, jonka mukaan miestä pidetään vasten tahtoaan sidottuna yksityisen kiinteistön ulkovarastossa Outokummussa. Poliisi meni ilmoituksen perusteella tapahtumapaikalle usean partion voimin, ja löysi yksityisasunnon pihapiiriin kuuluvasta ulkovarastosta käsistään ja jaloistaan sidotun miehen.

Miehessä oli nähtävissä ulkoisen väkivallan merkkejä. Mies pystyi kertomaan poliisille, että häntä oli pahoinpidelty edellispäivästä lähtien ja kuljetettu autossa sidottuna paikkaan, josta poliisi hänet löysi. Miehen saamia vammoja voidaan luonnehtia vakaviksi, muttei hengenvaarallisiksi. Hänet toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalaan saamaan hoitoa. Poliisin käsityksen mukaan tapahtumista ei ole ollut vaaraa sivullisille. 

Poliisi otti kiinni rikoksista epäiltyjä henkilöitä Outokummussa 13.-15. lokakuuta. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on viime viikon aikana vanginnut useita henkilöitä epäiltyinä törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta. 

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitos

Team Viranomaisuutiset kiittää, että jaksoit lukea uutisen loppuun. Se on meille iso asia!



Tuoreimmat uutiset

Sometilit haltuun

40,923FanitTykkää
181SeuraajatSeuraa

Luetuimmat 24h





Luetuimmat viikko



Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.