keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Poliisi otti Kajaanissa kiinni mieskaksikon – epäillään keränneen rahaa ilman rahankeräyslupaa

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KAJAANI

Oulun poliisi tutkii epäiltyä rahankeräysrikosta. Oulun poliisilaitos tiedottaa poliisin epäilevän kahden ulkomaalaisen miehen syyllistyneen rahankeräysrikokseen elo-syyskuun aikana kuluvaa vuotta. Miesten epäillään keränneen rahaa erilaisiin kohteisiin ilman rahankeräykseen vaadittavia lupia. Poliisi pyytää yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat elo-syyskuun aikana antaneet rahaa ulkomaalaismiesten tämän tyyppiseen rahankeräykseen.

Poliisi otti kaksikon kiinni Kajaanissa. Miehet ovat keränneet rahaa eri kohteisiin. Poliisin tietojen mukaan he ovat keränneet rahaa ainakin kuuromykille lapsille, jalkapalloseuralle sekä invalidien hyväksi. Poliisi epäilee, että miehillä ei ole ollut rahankeräyslupaa, eivätkä heidän keräämänsä rahat ole päätyneet luvatulle kohteelle. Rahankeräys on tapahtunut yleisillä alueilla, kuten kauppojen lähistöillä. Miehet ovat mahdollisesti liikkuneet ympäri Suomea.

Poliisi epäilee miesten keränneen rahaa Kajaanin lisäksi ainakin myös Hyrynsalmella, Jyväskylässä, Tampereella ja Mikkelin suunnalla.

Poliisi pyytää yhteydenottoa sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat elo-syyskuun aikana antaneet rahaa tämän tyyppiseen keräykseen. Yhteydenotot poliisiin sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.kainuu@poliisi.fi , tai puhelimella numeroon 295 464 410.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Ennen kuin annat tai maksat rahaa keräykseen, tai jos muuten epäilet rahankeräyksen laillisuutta, voit tarkastaa poliisi.fi sivulta Rahankeräysluvat – Poliisi -rahankeräyslupien listasta, että lupa ja tilinumero täsmäävät.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä