sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Poliisi sai Kuopion liikenteestä kiinni kolme rattijuoppoa sunnuntai-illan ja maanantaiyön aikana

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KUOPIO – NILSIÄ

Kuljettajista kaksi oli ajo-oikeudettomia ja näistä toinenoli alkoholin vaikutuksen alaisena puhaltaen törkeän rattijuopumuslukeman ja toinen useamman huumausaineen vaikutuksen alaisena. Yhdelle kuljettajalle huumausaineen pikatesti oli antanut positiivisen tuloksen yhdelle huumausaineelle.

Itä-Suomen poliisilaitoksen liikennepoliisisektorin poliisipartioita on työllistänyt Pohjois-Savon teillä, tarkemmin Kuopiossa mm. päihtyneenä kuljettajat, selviää Itä-Suomen poliisilaitoksen Kuopion alueen tiedotteesta. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan poliisin saaneen kiinni yhteensä kolme päihtynyttä kuljettajaa sunnuntai-illan 10. syyskuuta ja maanantaiyön 11. syyskuuta välisenä aikana.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Ensimmäinen rattijuoppo jäi kiinni sunnuntai-iltana, kun poliisipartio pysäytti Viitostiellä henkilöauton kuljettajan, joka oli alkoholin vaikutuksen alaisena.

Paikkakuntalainen vuonna 1984 syntynyt mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittämät lukemat. Poliisi ei avaa puhalluskokeen tulosta tarkemmin, mutta se on ollut vähintään 1,20 promillea, sillä kyseinen tulos on törkeän rattijuopumuksen raja Suomessa. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Toinen rattijuoppo jäi kiinni maanantain vastaisena yönä Nilsiässä, kun poliisipartio pysäytti henkilöauton. Tarkastuksessa poliisille selvisi, että auton ulkopaikkakuntalainen, vuonna 1990 syntynyt mieskuljettaja oli ajo-oikeudeton. Partio suoritti miehelle huumausainepikatestin, joka antoi positiivisen tuloksen useammalle huumausaineelle.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -
– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kolmas rattijuoppo jäi kiinni Kuopion Puijonlaaksossa maanantain vastaisena yönä, kun poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten.

Ulkopaikkakuntalainen, vuonna 2003 syntynyt kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti antoi kuitenkin positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet määrättiin poliisipartion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä