torstai, 29, helmikuu, 2024

Poliisi tutkii Minna Suomisen katoamista henkirikoksena ja pyytää tunnistusapua mahdollisesta ruumiin hävityspaikasta

Näitä luetaan

VARSINAIS-SUOMI

Lounais-Suomen poliisille on esitutkinnassa selvinnyt, että paikka sijaitsee Turun Pansiosta noin 40 kilometrin etäisyydellä. 

Lounais-Suomen poliisi pyytää tunnistusapua Varsinais-Suomessa sijaitsevasta paikasta, missä vuonna 2012 on mahdollisesti hävitetty ruumis, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos.

Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan poliisin jatkavan vuonna 2012 kadonneen Minna Suomisen tapausta. Poliisi tutkii katoamisasiaa henkirikoksena rikosnimikkeellä tappo.

Poliisi yrittää nyt selvittää sen paikan sijainnin, mihin Minna Suomisen ruumis on epäillyn surmateon jälkeen hävitetty.

Esitutkinnassa saadun kuvauksen perusteella ruumis on tammikuussa 2012 pudotettu sillalta alas sulana virtaavaan jokeen. Kuvauksen mukaan kyseinen silta on niin kapea, että siitä mahtuu yksi auto kerrallaan, ja kyseessä on hiekkatie.

Lähellä metallipintainen kävelysilta.

Sillan lähellä on pienempi kävelysillan tyyppinen, saman joen ylittävä rakennelma. Kävelysillassa on mahdollisesti materiaalina kohokuvioitua metallilevyä – samanlaista kuin esimerkiksi pyörätuoleille tarkoitetuissa rampeissa.

Poliisille annetun kuvauksen mukaan sillalta on hiekkatietä pitkin noin 1–2 kilometrin matka isommalle kaksikaistaiselle asfalttitielle. Siltojen läheisyydessä on mahdollisesti yksi tai useampi rakennus.

Poliisi tutkii Minna Suomisen katoamista henkirikoksena ja pyytää tunnistusapua mahdollisesta ruumiin hävityspaikasta
Kuva: Poliisi

Sijainti 40 kilometrin säteellä Pansiosta.

– Tämä paikka sijaitsee Turun Pansiosta noin 40 kilometrin etäisyydellä. Saadun kuvauksen perusteella on laadittu hahmotelma mahdollisesta paikasta. Poliisi haluaa pyytää yleisöltä tunnistusapua rikospaikan selvittämiseksi , kertoo tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Tuomas Kuure Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Henkilöitä, jotka pystyvät tunnistamaan kuvailuun sopivan paikan, pyydetään ilmoittautumaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä