KotiUutiset maakunnittainPohjois-KarjalaPoliisilla riitti hommaa Pohjois-Karjalassa - mm. joensuulaisessa lähiöravintolassa otettiin miehestä mittaa

Poliisilla riitti hommaa Pohjois-Karjalassa – mm. joensuulaisessa lähiöravintolassa otettiin miehestä mittaa

POHJOIS-KARJALA

Poliisia on työllistänyt Pohjois-Karjalassa liikennetehtävät, pahoinpitely sekä ilkivaltarikokset, selviää Itä-Suomen poliisilaitoksen Pohjois-Karjalan alueen tiedotteesta. Poliisi ei kerro kaipaavansa havaintoja ilkivaltarikoksiin.

Rattijuoppo kovassa kännissä Enossa.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Enossa Ratamotiellä myöhään perjantaina 10. joulukuuta kello 23.33 aikaan.

Poliisipartio oli pysäyttänyt henkilöautoilijan, joka oli vaikuttanut päihtyneeltä ja puhalluskoe oli osoittanut 1,47 promillea.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Auto ulos tieltä Kontiolahdella – kuljettajan epäillään olleen ajo-oikeudeton.

Kontiolahdelta Romontieltä ilmoitettiin hätäkeskukseen henkilöauton ulosajosta perjantaina 10. joulukuuta noin kello 21.

Paikalle mennyt poliisipartio oli havainnut, että henkilöauto oli ojassa ja törmännyt postilaatikkoon suistuessaan tieltä. Tieltä kävelemästä oli löydetty auton omistajaksi ilmoittautunut mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta ja hän kertoi, että auton kuljettaja oli jo saanut kyydin paikalta pois, mutta itse omistaja oli lähtenyt kävelemään pois tapahtumapaikalta. Miehen hallusta löytyi kuitenkin auton avaimet.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Ilkivaltaa Enossa.

Joensuun Enossa Kindanpolku 4b -osoitteessa, oli rikottu rappuun johtavan ulko-oven lasi perjantaina 10. joulukuuta kello 22.30.

Poliisi oli mennyt paikalle hätäkeskuksen ilmoituksen perusteella. Tapausta tutkitaan vahingontekona. 

Kaksi miestä ottivat toisistaan mittaa joensuulaisessa lähiöravintolassa.

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että joensuulaisessa lähiöravintolassa oli tappelu perjantai-iltana 10. joulukuuta kello 23:n aikaan.

Poliisille selvisi paikalla, että kaksi miestä olivat käyneet toisiinsa käsiksi baaritiskillä varatessaan karaokelauluvuoroa. Toinen miehistä oli kaatunut maahan kaulasta puristamisen ja tönimisen seurauksena ja lyönyt päänsä.

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Ilkivaltainen palohälytys Asemanseudulla Joensuussa.

Joensuussa Asemanseudun parkkitalosta oli tehty ilkivaltainen palohälytys lauantaina 11. joulukuuta hieman kello kolmen jälkeen yöllä.

Paikalle menneille palolaitoksen yksiköille ja poliisipartiolle oli selvinnyt, että Asemanseudun parkkitalon R-kioskin seinässä ollut paloilmoitinpainike oli rikottu ja aiheutettu palohälytys. Paikalla ei ilmennyt mitään syytä, miksi hälyttimen lasi olisi pitänyt rikkoa.

Poliisi tutkii tapausta ilkivaltana ja palolaitoksella on hälytyksestä korvausvaatimus.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitos

Team Viranomaisuutiset kiittää, että jaksoit lukea uutisen loppuun. Se on meille iso asia!Tuoreimmat uutiset

Sometilit haltuun

40,923FanitTykkää
181SeuraajatSeuraa

Luetuimmat 24h

Luetuimmat viikkoKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.