torstai, 29, helmikuu, 2024

Pori: Henkilöauto törmäsi pyöräilijään – lisäksi liikenteestä tavoitettiin ajokortiton nainen, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat

Näitä luetaan

Henkilöauto törmäsi to 9.1.2020 klo 16.34 polkupyöräilijään Porissa Siltapuistokadun ja Pohjoisrannan liikenneympyrässä. Henkilöauto oli poistumassa liikenneympyrästä Pohjoisrannan suuntaan, kun se törmäsi keskustan suunnasta pyörätietä pitkin tulleeseen polkupyöräilijään. Polkupyöräilijä kaatui törmäyksessä ja hänet toimitettiin Satasairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Alustavien tietojen mukaan polkupyöräilijä ei loukkaantunut vakavasti. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Samana päivänä klo 22.50 poliisipartio pysäytti Kruuti-Jussintiellä henkilöauton, jonka kuljettajalle, vuonna 1991 syntyneelle naishenkilölle, suoritetun puhalluskokeen tulos oli 0,57 mg/l:ssa. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kortitta-ajona.

Lähde: Poliisi

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä