torstai, 29, helmikuu, 2024

Rattijuopot kiinni Oulussa ja Kempeleessä – Oulun Kaukovainiolta takavarikoitiin kannabiskasvattamo

Näitä luetaan

POHJOIS-POHJANMAA

Oulun poliisilaitoksen poliisipartioita on työllistänyt Oulun seudulla kaksi rattijuoppoa sekä kannabiskasvattamon takavarikointi, selviää Oulun poliisilaitoksen Oulun alueen tiedotteesta. Rattijuopot jäivät kiinni Oulussa ja Kempeleessä, kannabiskasvattamo löytyi Oulun Kaukovainiolta.

Rattijuopon asuntoon kotietsintä Oulussa.

Poliisipartio pysäytti epävarmasti liikkuneen autoilijan Oulussa Koskelantiellä torstaina päivällä iltapäiväyhden jälkeen. Kuljettaja oli vaikuttanut sekavalta, joten poliisi oli tehnyt hänelle huumausainepikatestin. Koe antoi aihetta epäillä miehen käyttäneen amfetamiinia.

Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon. Huume-epäilyn vuoksi miehen asunnolle tehtiin kotietsintä. Etsinnässä löytyi luvaton ampuma-ase ja anastetuksi ilmoitettu polkupyörä.

Miehen toimia tutkitaan rikosnimikkeillä rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, ampuma-aserikos ja aiemmin kirjatun ilmoituksen perusteella varkausriokoksesta polkupyörän osalta.

Ajo-oikeudeton rattijuoppo ajoi autolla ojaan Kempeleessä.

Torstaina iltapäivällä kello 16.45 aikaan, tuli poliisille ilmoitus ojaan ajaneesta autosta Kempeleen Honkasessa. Poliisipartion ehtiessä paikalle, kyseinen auto oli päässyt liikkeelle ja ajoi poliisipartiota vastaan.

Kuljettaja todettiin humalaiseksi, hän puhalsi alkometriin hieman yli kahden promillen lukemat. Mies oli aikaisemman rattijuopumusrikoksen vuoksi jo ajokiellossa.

Poliisipartio oli kirjannut tapahtumasta rikosilmoituksen törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Asunnosta löytyi kannabiskasvattamo Oulun Kaukovainiolla.

Torstaina iltayhdeksän aikaan, poliisin partio oli muun tehtävän vuoksi käymässä yksityisasunnossa Oulun Kaukovainiolla, kun kävi ilmi, että asunnossa on kannabiskasvattamo. 

Huoneistosta löytyi teltta, jossa oli kasvamassa muutamia kappaleita Kannabis Sativa-kasveja.

Kasvit ja kasvatusvälineet takavarikoitiin. Miehen viljelykset käsitellään aikanaan oikeudessa huumausainerikoksena.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä