tiistai, 27, syyskuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainKanta-HämeRattijuopot työllistivät poliisia Kanta-Hämeessä - kahdella oli raskas kaasujalka

Rattijuopot työllistivät poliisia Kanta-Hämeessä – kahdella oli raskas kaasujalka

KANTA-HÄME

Poliisia on työllistänyt lauantaiaamun 13. elokuuta ja sunnuntaiaamun 14. elokuuta välisenä aikana Kanta-Hämeessä rattijuopot ja erilaiset häiriötehtävät, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteesta. Kiinni jäi kolme rattijuoppoa, joista kahdella oli huomattavasti enemmän nopeutta, kuin laki sallii. Poliisia on myös työllistänyt erilaiset häiriötehtävät, mutta niitä poliisi ei avaa tarkemmin.

Ajo-oikeudeton rattijuoppo kaahasi Lahdentiellä Riihimäellä.

Poliisipartio havaitsi sunnuntaina aamuyöllä Lahdentiellä Riihimäellä selvää ylinopeutta vastaantulevan henkilöauton. Poliisi mittasi auton nopeudeksi 153 km/h nopeuden paikassa, jossa nopeusrajoitus on 80 km/h.

Auton kuljettajaksi ilmeni hieman alle 30-vuotias ajokiellossa oleva mies. Mies puhalsi alkometriin alle rangaistavuuden rajan olevat lukemat, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.  

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Toinenkin ajo-oikeudeton rattijuoppo kiinni Riihimäellä.

Poliisipartio pysäytti lauantaina iltapäivällä Riihimäellä henkilöauton, jota kuljetti ajokortiton keski-ikäinen mies. Miehelle poliisin suorittama puhalluskoe oli kunnossa, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Rattijuopolla ylinopeutta 37 km/h Hausjärven Ryttylässä.

Poliisipartio havaitsi Hausjärven Ryttylässä ylinopeutta vastaantulevan henkilöauton. Poliisi mittasi auton nopeudeksi 87 km/h nopeuden, nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h.

Auton kuljettajaksi osoittautunut parikymppinen mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähteenä: Hämeen poliisilaitosdiv>

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

50,832FanitTykkää
1,339SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
456SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISET

KADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOS

MERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.