torstai, 29, helmikuu, 2024

Tebarille murtauduttiin jälleen Harjavallassa – onneksi oli ”itsepalvelu” kelvannut, tuumaa yrittäjä

Näitä luetaan

HARJAVALTA

Koska Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta, ei tarkat havaintopyyntöyhteystiedot ole tiedossa. Viranomaisuutiset kehottaa asiasta tietäviä soittamaan hätäkeskukseen kertoakseen havaintonsa.

Lounais-Suomen poliisissa on tutkittavana epäilty omaisuusrikos. Tapauksesta ei tiedota Lounais-Suomen poliisilaitos, vaan siitä kertoo asianomistaja yrityksen sometilillään.

– Ohhoh, jano yllätti kulkijan kello 01.58 torstain vastaisena yönä 16. maaliskuuta, mutta onneksi oli Tebarilla ”itsepalvelu” kelvannut, päivittää yrittäjä löytäen asiaan humoristisen näkökulman maustettuna sarkasmilla.

– Taisi tulla muutamalle oluelle, siiderille ja lonkerolle taas vähän enemmän hintaa, mutta kenen pussista? Kysyy yrittäjä. Kuvista (artikkelikuva) voisi väittää, että on tekijällä ollut kovin kova kiire tai ottanut muuten vain tarvittavan määrän alkoholia, yrittäjä jatkaa.

Huumoria tapauksessa todellakin tarvitaan, sillä kyseessä oli jo toinen murto viimeisen puolentoista kuukauden aikana. Samaisen yrityksen tiloihin nimittäin murtauduttiin lauantaina 4. helmikuuta kello 04.46.

– Ymmärtäähän tuon, että Xmeal -hampurilaisen himo yltyy ylitsepääsemättömäksi, mutta onhan se kuitenkin mukavampi nauttia kuumana meidän aukioloaikoina, päivitteli yrittäjä tuolloin.

– Ollaan myös pyritty tiedottamaan, että kevään aukioloajoista on viikonloppuaukiolot tauolla ja palvelemme arkisin ma-pe klo 6.30-18.00. Tänään lauantaina 4.2.2023 klo 04.46 ”asiakkaalta” oli kuitenkin jäänyt huomaamatta, että ovet on vielä suljettuina ko. aikaan ja vierailusta saattaa päästä vartijan ja poliisien juttusille, yrittäjä jatkoi helmikuisessa tilapäivityksessä.

Koska Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta, ei tarkat havaintopyyntöyhteystiedot ole tiedossa. Viranomaisuutiset kehottaa asiasta tietäviä soittamaan hätäkeskukseen kertoakseen havaintonsa. Tebari sijaitsee osoitteessa Hiittenharjuntie 2, 29200 Harjavalta.

Lue myös: Pariskunnan riitatilanne kärjistyi mm. sängyn kasteluun ja talon viilennykseen Satakunnassa

Lue myös: Poliisi muistelee keikkaa Satakunnassa: äijä hillui kännissä talon katolla – palomies kirmasi perään ja nappasi otteeseensa

Lue myös:

  Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

  Näitä uutisia luetaan

  - Mainos -

  Tuoreimmat uutiset

  Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

  Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
  - Mainos -

  Yhteistyössä  Intiimisheivaustuotteet netistä