maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

Tebarille murtauduttiin jälleen Harjavallassa – onneksi oli ”itsepalvelu” kelvannut, tuumaa yrittäjä

HARJAVALTA

Koska Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta, ei tarkat havaintopyyntöyhteystiedot ole tiedossa. Viranomaisuutiset kehottaa asiasta tietäviä soittamaan hätäkeskukseen kertoakseen havaintonsa.

Lounais-Suomen poliisissa on tutkittavana epäilty omaisuusrikos. Tapauksesta ei tiedota Lounais-Suomen poliisilaitos, vaan siitä kertoo asianomistaja yrityksen sometilillään.

– Ohhoh, jano yllätti kulkijan kello 01.58 torstain vastaisena yönä 16. maaliskuuta, mutta onneksi oli Tebarilla ”itsepalvelu” kelvannut, päivittää yrittäjä löytäen asiaan humoristisen näkökulman maustettuna sarkasmilla.

– Taisi tulla muutamalle oluelle, siiderille ja lonkerolle taas vähän enemmän hintaa, mutta kenen pussista? Kysyy yrittäjä. Kuvista (artikkelikuva) voisi väittää, että on tekijällä ollut kovin kova kiire tai ottanut muuten vain tarvittavan määrän alkoholia, yrittäjä jatkaa.

Huumoria tapauksessa todellakin tarvitaan, sillä kyseessä oli jo toinen murto viimeisen puolentoista kuukauden aikana. Samaisen yrityksen tiloihin nimittäin murtauduttiin lauantaina 4. helmikuuta kello 04.46.

– Ymmärtäähän tuon, että Xmeal -hampurilaisen himo yltyy ylitsepääsemättömäksi, mutta onhan se kuitenkin mukavampi nauttia kuumana meidän aukioloaikoina, päivitteli yrittäjä tuolloin.

– Ollaan myös pyritty tiedottamaan, että kevään aukioloajoista on viikonloppuaukiolot tauolla ja palvelemme arkisin ma-pe klo 6.30-18.00. Tänään lauantaina 4.2.2023 klo 04.46 ”asiakkaalta” oli kuitenkin jäänyt huomaamatta, että ovet on vielä suljettuina ko. aikaan ja vierailusta saattaa päästä vartijan ja poliisien juttusille, yrittäjä jatkoi helmikuisessa tilapäivityksessä.

Koska Lounais-Suomen poliisilaitos ei ole tiedottanut tapahtuneesta, ei tarkat havaintopyyntöyhteystiedot ole tiedossa. Viranomaisuutiset kehottaa asiasta tietäviä soittamaan hätäkeskukseen kertoakseen havaintonsa. Tebari sijaitsee osoitteessa Hiittenharjuntie 2, 29200 Harjavalta.

Lue myös: Pariskunnan riitatilanne kärjistyi mm. sängyn kasteluun ja talon viilennykseen Satakunnassa

Lue myös: Poliisi muistelee keikkaa Satakunnassa: äijä hillui kännissä talon katolla – palomies kirmasi perään ja nappasi otteeseensa

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Satakunnan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä

NAANTALI - UUSIKAUPUNKI Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...

Kolarin aiheuttanut pakeni kolaripaikalta Lahdessa: auto päätyi lyhyen takaa-ajon jälkeen katolleen pellolle

LAHTI Autoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi pelastuslaitos sekä...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.