torstai, 29, helmikuu, 2024

Törkeää liikenteen vaarantamista Sipoossa: 19-vuotias kaahasi isosti ylinopeutta – kyydissä mm. kaksi alaikäistä

Näitä luetaan

SIPOO

Kyydissä oli yhteensä kolme henkilöä, joista kaksi alaikäisiä. Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja tie oli osittain jäinen ja luminen. Partion tekemän havainnon mukaan auto ehti kulkea havainnointipaikan ja pysäytyspaikan välillä yhteensä 21:n tie- ja pihaliittymän ohi. Matkan varrella oli myös useita suojateitä ja liikenteenjakajia.

19-vuotiaan kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen viime viikolla Sipoossa, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Tapahtumat saivat alkunsa, kun Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipartio oli tekemässä liikenteenvalvontaa torstai-iltana 9. maaliskuuta Sipoossa. 

– Partio havaitsi Uudella Porvoontiellä henkilöauton, joka kulki huomattavaa ylinopeutta. Poliisin partio kääntyi auton perään ja mittasi sille vajaan kilometrin matkalla keskinopeudeksi 147 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen vaihdellessa 50–60 kilometriä tunnissa, kertoo komisario Katri Lehti Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Kuljettajalle näytettiin pysäytysvaloa ja auto saatiin pysäytettyä läheiselle pihatielle. Autoa kuljetti 19-vuotias nuorimies, jolla oli kyydissään kolme matkustajaa. Kaksi matkustajista oli alaikäisiä. 

– Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja tie oli osittain jäinen ja luminen. Partion tekemän havainnon mukaan auto ehti kulkea havainnointipaikan ja pysäytyspaikan välillä yhteensä 21:n tie- ja pihaliittymän ohi. Matkan varrella oli myös useita suojateitä ja liikenteenjakajia, Lehti jatkaa.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Lue myös: Laittomasti tuunattu auto Helsingin liikenteessä – kuljettajalle 16 päiväsakkoa ja autolle katsastusmääräys

Lue myös:

  Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

  Näitä uutisia luetaan

  - Mainos -

  Tuoreimmat uutiset

  Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

  Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
  - Mainos -

  Yhteistyössä  Intiimisheivaustuotteet netistä