tiistai, 16, elokuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainVarsinais-SuomiVahvasti päihtynyt rattijuoppo ajoi auton ojaan Loimaalla

Vahvasti päihtynyt rattijuoppo ajoi auton ojaan Loimaalla

VARSINAIS-SUOMI

Kyydissä oli myös kaksi matkustajaa. Kukaan ei loukkaantunut.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin perjantaina 5. elokuuta iltakahdeksan aikoihin, että henkilöauto oli ajanut Loimaalla Putkitehtaantietä pitkin ja tullessaan Valtatie 9 risteykseen, oli henkilöauto ajanut risteyksen yli ojaan. Paikalle lähetettiin pelastushenkilöstöä Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta sekä Lounais-Suomen poliisi.

Onnettomuuspaikalla poliisipartiolle selvisi, että henkilöautossa oli kolme henkilöä kyydissä ja kuljettaja oli lähtenyt kävellen pois paikalta. Matkustajat eivät loukanneet itseänsä ulosajossa. 

Poliisipartio tavoitti kuljettajan Ryngöntieltä. Kuljettajaksi selvisi 1990-luvulla syntynyt paikkakuntalainen mies. Mies kertoi partiolle ajaneensa henkilöautoa niin, että henkilöauto päätyi ojaan. Mies puhalsi poliisin alkometriin 0,95 mg/l, joka on promilleissa 2,16 promillea. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Täten miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. 

Lähteenä: Lounais-Suomen poliisilaitosKUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

47,692FanitTykkää
1,311SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
404SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.